חדשה פע :]

sharonnnnnn

New member
חדשה פע :]

הייי קוראים לי שרון עוד חמישה חודשים ארבע עשרה ... אממ רציתי לשאול על תוכניות שהיו פעם וממש התגעגעתי אליהם עם הם יחזרו ... כמו : ג'ואן מארקדיה ורפואה שלמה תודה 3>

YaEl 15

New member
היי, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קוראים לי יעל
ואני בת 15.. ומשהו. אממ.. אני לא חושבת שכגע יש תוכניות להחזיר את התוכניות שהזכרת, באמת חבל, גם אני אהבתי אותן

sharonnnnnn

New member
נכון?!

חחח ... כי פשוט חשבתי שרק שלושה אנשים בארץ רואים תתוכנית הזאת וגם את ג'ואן מארקדיה חחח ... טוב לדעת שיש עוד =D

always be me mc

New member
חח אני חשבתי שרק אני ושלי(חברה) רואות בישראל

ואז פתחתי קומונה ומסתבר שאני ושלי לא היינו לבד
אבל גם לא עם הרבה אנשים
וג'ואן מארקדיה הייתה תוכנית נחמדה אבל חירפן אותי לראות את השחקן שמגלם את הילד של לו משחק גם שם

always be me mc

New member
היי ברוכה הבאה שרון../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני גליה מנהלת הפורום
אשר מקווה שתשארי איתנו לזמן מה למרות העדר ג'ואן מארקדיה
ובאשר לשאלותייך: אז דבר ראשון יש מקום לציין שהעונה ה-6 של רפואה עוד משודרת בש.ח ביום שישי בשעה 23:45 אז זה טוב זה מראה שלא שכחו אותה לגמרי ואם בא לך אז תראי. כעת, השאלה האמיתית היא מתי נראה עוד עונות מהסדרה חוץ מ-5, 6 ואת זה הייתי ממליצה לך לשאול את הוט כי באמת שאין לי מושג(וזה משגע אותי בתור מעריצת רפוא"ש ככה) כנ"ל לג'ואן מארקדיה שלדעתי עליך לשאול:http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=1266&lang=he כי בוא נודה באמת. אם אחרי כל השנים האלה החזירו את מלרוז פלייס אז הכל יכול לקרות ובאמת שווה להתעניין

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

וגם אני מקווה שיחזירו את ג'ואן מארקדיה.. סדרה ממש טובה.

adi love noa

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני גם מקווה שיחזירו את ג'ואן מארקדיה ואת רפואה שלמה... מקווה שתהני פה

sharonnnnnn

New member
חחח אני עדיין מופתעת

אני עדיין מופתעת שמישהי\ו אוהב\ת את ג'ואן מארקדיה ורפואה שלמה כי חברות שלי לא שמעו על זה בכלל ! דניאל, בת,ן כמה את\ה?

always be me mc

New member
מילא לא לשמוע על רפואה(כי שידרו את זה מאוחר)

אבל על ג'ואן מארקדיה? אני באמת מתפלאת

danielle23

New member
חח ../images/Emo13.gif אני בת :) ואני בת 15 ../images/Emo9.gif

לא שמעו על זה? מוזר.. חח ג'ואן מארקדיה סדרה מעולה! גם רפואה שלמה טובה :)

sharonnnnnn

New member
חחח:]

פאק חשבתי שרק אני אוהבת את התוכניות האלה =D מסתבר שעוד מישהו שמע עליהם חחח סתם ... ג'ואן מארקדיה הייתה תוכנית ממש טובה וגם רפואה שלמה! גליה- אני רואה רפואה שלמה בימי שישי אבל לא תמיד יוצא לי וגם זה פרקים שראיתי וגם זה לא רצוף . אני מקווה שיהיה משהו סדיר . וג'ואן מארקדיה אני מקווה שיחזור . אהאהאה נזכרתי . הייתה תוכנית שקראו לה "דוק" מה איתה?! כבר כמה ימים אני מנסה להיזכר איך קראו לה חחח... אני גם אוהבת את דוק ומתגעגעת אליה . תודה לכולם על הברוכה הבאה זה ממש שימח אותי :] 3>

למעלה