חדשה צריכה יעוץ

באזור השרון והמרכז יש מטפלות זוגיות רבות,

המלצה ספציפית יש לי על רמת השרון ואזור חדרה ותל אביב . אם אתם רוצים קרוב יותר, תכנסו לאתר של "האגודה לטיפול במשפחה ובנישואין" שם ישנה רשימת מטפלות זוגיות מוסמכות על פי אזור מגורים.

מוזהבת

New member
חדשה צריכה יעוץ

אני ובן זוגי חשבנו ללכת לטיפול זוגי (אנחנו עוד לא נשואים). אנחנו ביחד כבר שנתיים וקצת ועברנו לגור ביחד לפני חצי שנה עזבנו את האזור של ההורים ועברנו למרכז לבד. לאחרונה יש לנו מלא ריבים וויכוחים כל מילה של אחד יוצר מריבה צעקות והכל ואז התנצלויות. אנחנו חושבים על חתונה אבל לא יודעת אם זה נכון עכשיו לאור כל מה שקורה לאחרונה. השאלה אם זה נכון ללכת לטיפול זוגי? או שמה יש דרכים אחרות? תודה רבה רבה

אם אתם רוצים לשפר את מערכת היחסים שלכם

אז ודאי שכדאי. אני ממליצה לך בחום לא להתחייב בנישואין כאשר זהו המצב בינכם, נישואין אינם ערובה לשיפור המצב ואף להפך, ההכנות לחתונה יוצרות מתח גדול וישנם תמיד חילוקי דעות וכאשר גם כך ישנם קשיים הכל מועצם. בינתיים, עד שתגיעו לטיפול תשבי עם בן זוגך ותבקשי אותו לשתף אותך ברצונות שלו ואת שתפי בשלך. תנהלו שיחה נעימה בה גם תדברו על העתיד שכל אחד מבקש לעצמו. שיהיה בהצלחה!

מוזהבת

New member
חגית תודה רבה לך

את אולי מכירה מטפל זוגי טוב או מטפלת זוגית טובה. או איך לעשות שיחה שבאמת שתוציא הכל

שיחה כדאי לעשות בכל מקרה בשביל שיהיה לכם בסיס

של הסכמה לעשות שינוי וללכת לקראת שיפור בזוגיות שלכם. בשיחה תעלי את הרצון שלך ללכת לטיפול ותראי מה דעתו בעניין, היה רצוי שיסכים אם כי את יכולה גם ללכת לבד. באיזה אזור בארץ אתם גרים? אנסה לכוון אותך.

למעלה