חדשה- קודם כל, תתחדשו..

פגית

New member
חדשה- קודם כל, תתחדשו..

טוב, אני בת 20 השתחררתי לא מזמן, ביקורי הראשון באפריקה היה בגיל 12 והיה חוויה מדהימה. כרגע אני בשלבי חיפוש מקלטים לחיות בר לנסוע ולהתנדב בהם, האם אתם מכירים כאלה באפריקה? תודה, יובל

לילית462

New member
יש הרבה מקומות כאלו, בדרך כלל הם גובים

לא מעט כסף מהמתנדבים, כך שזאת הוצאה לא קטנה למתנדב. אני מכירה כמה וכמה מקומות כאלו, אם את רוצה אני יכולה לבדוק את השמות הרשמיים כדי שתחפשי אותם ברשת

פגית

New member
אני אשמח

מצד אחד הם גובים כסף, מצד שני יש מקלטים שזה מה שמעמיד אותם על הרגלים..

לילית462

New member
לא ממש רוצה לנפץ לך את האשליה, אבל...

רוב המקלטים האלה הם בולשיט. בודדים הם המקלטים שמאפשרים לבע"ח לחזור לחיות בטבע אחרי שיקום, רוב המקלטים הם בעקרון גן-חיות עם שם יותר הומניטרי. אם בא לך שאנפץ לך את האשליות אני אכתוב לך על המקלט לשימפנזים שיש לי ליד הבית

לילית462

New member
בקניה יש את שלדוייק - או משהו כזה,

שהם מטפלים בגוי פילים וגורי קרנפים, ולהם אכן יש תוכנית מוצלחת להשבת הפילים והקנפים לטבע. למיטב ידיעתי המתנדבים שם לא מתעסקים עם החיות עצמן - אבל תבררי, המרכז שלהם בניירובי ויש להם מרכז המשך שאליו אם מעבירים את הפילים בגיל ארבע אם אני לא טועה, בפרק הלאומי צאבו גם בקניה, שם הם מכינים אותם לשחרור ובסוף הפילים משוחררים. הקרנפים מוחזרים לפארק הלאומי בניירובי. יש בניירובי מרכז שמטפל בג'ירפות, ומחזיר אותן לטבע - שוב זה בעיקר גן חיות... באוגנדה, אני מקיכה את נגמביה איילנד - שהם מטפלים בשימפנזים - גן חיות פר אקסלנס, לא ניתן להחזיר שימפנזים לטבע. אם אני לא טועה באנגולה יש מרכז שעושה נסיון להחזיר שימפנזים נקבות לטבע. אין לך בררה אלא לגגל, יש המון המון מידע באינטרנט

פגית

New member
תודה, אכן כנראה שלא תהיה לי בררה..

אבל תודה על הכל, הרבה מידע אכן שאבתי מפה.. במידה ובאמת אגיע לאפריקה אחזור לשתף בחוויה.

לילית462

New member
תראי מה מצאתי לך...

http://www.goeco.co.il/index.php נשמע בדיוק כמו מה שאת מחפשת, התנדבות באפריקה, ובעולם כולו. שיהיה בהצלחה

למעלה