חדשה רצינית - מחפשת עבודה מהבית דחו

Talila3

New member
חדשה רצינית - מחפשת עבודה מהבית דחו

שלום אני אמא לתאומים ומאד מעוניינת לעבוד מהבית.... המליצו לי על הפורום כאופציה. עבדתי בבנק אך לאחר הלידה עזבתי ואני חייבת לעבוד.... אשמח לקבל עצות ..... תודה

בוקר טובTalila3

האם חשבת מה בא בחשבון מבחינתך? מה הן האפשרויות שיש לך מבחינת השעות, הכישורים שלך, ובמה היית רוצה לעבוד? הרי כל דבר ניתן לעשות מהבית, השאלה היא מה את רוצה לעשות. אני לא חושבת שאפשר לתת לך איזה כיוון, מבלי להכיר אותך. אנחנו יכולים לעזור לך כאן, וליעץ לך במידה ואת החלטת כבר, ההתלבטויות לגבי "מה", הן לגמרי אישיות. נניח שלדעתי את יכולה לעבוד 9 שעות ביום, בעבודות הדפסה,האם זה רלוונטי לגביך? או אולי, בתרגומים, או אולי ראיית חשבון...או כל דבר עלי אדמות, אולי לפתוח סטודיו לריקוד והרזייה במרתף ביתך. איך אוכל להגיד לך, מה את יכולה או רוצה לעשות?

Talila3

New member
אני יודעת מה אני יכולה ורוצה אך

לפעמים יש רצוי ויש מצוי ואולי אצטרך להתפשר..... בכול אופן מה שרלוונטי לגבי:עבודות הדפסה (מדפיסה בשיטה עיוורת),מכירות שיווק,קשרי לקוחות.... אני לא כל כך יודעת באיזה תחום יש דרישה לעובדים מהבית.. תודה על תגובתך אשמח עם תוכלי לעזור

missB

New member
רב העבודה מהבית

היא של עצמאים. כך שאין "דרישה לעובדים מהבית" אלא יש אנשים שבחרו לעשות את העבודה שלהם מתוך הבית. לכן אני מצטרפת לאמירתה של אביבה שרק את יכולה לדעת מה את יכולה ורוצה לעשות ואחרי שתחליטי על כיוון, לראות איך אפשר לבצע זאת מהבית.

נראה לי שהחלטה בסיסית

שתצטרכי לקחת עוד לפני תחילת החיפוש אחר העיסוק המתאים - האם את רוצה לעבוד בבית כעצמאית או כשכירה. כשכירה, יהיה קשה לך למצוא עבודה ותצטרכי להשקיע הרבה בחיפושים. (אם כי זה לא בלתי אפשרי, אני לדוגמא עבדתי תקופות ארוכות כשכירה מהבית והגעתי למקום העבודה אחת לשבוע-שבועיים, רק לפגישות ועדכונים). כעצמאית לעומת זאת, חופש הבחירה הוא גדול יותר, אבל גם ההשקעה בבניית העסק ובחיפוש לקוחות היא בהתאם ודורשת זמן רב. ומההחלטה הבסיסית הזאת, תחליטי על הדרך המתאימה לך ביותר. ולהחלטה השנייה בחשיבות - בהתאם להחלטה שהחלטתי, לאן אני הולכת מכאן. נקודות שיעזרו לך בקבלת ההחלטה שכירה/עצמאית וגם לאן הלאה: תחום עיסוק - מהו תחום העיסוק הנוכחי שלך/המקצוע/ההשכלה, האם את מרגישה שאת נמצאת במקום הנכון ביותר עבורך בתחום התעסוקתי? מה את אוהבת לעשות, מה הדברים שאת חזקה בהם, מה הדברים שאת נהנית לעשות אותם. מהן ההצלחות הבולטות שלך בתחום הקריירה, מהן החולשות שלך. מצב כלכלי - מהו המצב הכלכלי הנוכחי שלך, האם יש לך אורך נשימה כלכלי, ואם כן לכמה זמן. האם את יכולה לחיות עם משכורת תנודתית (כי זו משכורת שנייה בבית למשל) או שאת צריכה את המשכורת הקבועה כי את חיה ממנה. תכונות - האם את בנויה לעצמאות מבחינת ההשקעה הנדרשת לבניית עסק חדש, האם את יכולה להסתדר בלי משכורת חודשית, איזה ידע נדרש לך כדי לפתוח עסק משלך. וכל שאלה אחרת שאת יכולה לשאול את עצמך, יכולה לעזור לך לקחת את ההחלטה הנכונה. מנסיון אני ממליצה לך לכתוב את התשובות במחברת. לי באופן אישי זה מסדר את המחשבות מצויין. מעבר לכך, ההחלטות האלו הן בידיים שלך, ורק את יכולה לעשות אותן. אף אחד אחר לא יכול לייעץ לך מה לעשות, במה לבחור ובאיזו דרך ללכת. אבל אם את רוצה לשאול, להתלבט ולשתף אותנו בהתלבטויות, את כמובן מוזמנת. בהצלחה,

Talila3

New member
תודה על ההשקעה בתשובתך

אני מודה לך על הפירוט הרב בתשובה שלך.

davidz007

New member
הצעה

רעיון לעבודה עצמאית מהבית שאינו דורש ציוד רב ויכול להיות גמיש בשעות הוא שרות טלמרקטינג. נשמע מפוצץ אבל זה לא חיב להיות כזה. צרי קשר עם מספר חברות או עסקים קטנים באזור שעובדים עם אנשי מכירות (המקומון המקומי יכול להיות התחלה) ותנסי לעבוד איתם על בסיס עמלות לכל פגישה שתתאמי לאיש המכירות (ידוע שהדבר השנוא ביותר על איש המכירות הן שיחות טלפון קרות). עמלה של 50 שקל לכל פגישה + עמלה נוספת לכל פגישה שנגמרה במכירה נשמע לי סביר.

רעיון מצוין

לדעתי, מקצוע זה יתפוס תאוצה בזמן הקרוב ואנחנו... נקטר עוד ועוד שמטרידים אותנו כל ערב בהצעות טלפוניות למתנות שעולות כסף... המחירים שנקבת בהם נראים סבירים, רק שבשטח במציאות נמצאת הרבה יותר נמוך. אם את רוצה, צרי איתי קשר במסרים, ואציע לך מקום בחברה שאני מכירה שבה יש טלמרקטינג, בילד אין. לא נראה לי שתהיה בעיה עם המיקום שממנו מתבצע הטלמרקטינג, רק שאת זה יהיה צורך לברר בחברה עצמה. מעבר לכך, קחי בחשבון שזה ינפח את חשבון הטלפון פי כמה וכמה... ערב טוב

למעלה