חדשה + שאלה אני נופר...חדשה כאן! ולשאלה, כמה אלבומים יצאו לאנוק?
L L P rulez New member 28/8/04 #1 חדשה + שאלה../images/Emo140.gif../images/Emo153.gif אני נופר...חדשה כאן! ולשאלה, כמה אלבומים יצאו לאנוק?
חדשה + שאלה../images/Emo140.gif../images/Emo153.gif אני נופר...חדשה כאן! ולשאלה, כמה אלבומים יצאו לאנוק?
N Ne§t£A Gi®L New member 30/8/04 #3 ברוכה הבאה חמודה!../images/Emo108.gif ולשאלתך... יצאו 5 אלבומים+DVD...ויש דיבורים על שישי בדרך. סתם למען הסר ספק-בארץ יצאו רק 3 אלבומים וDVD לפי מיטב הבנתי.
ברוכה הבאה חמודה!../images/Emo108.gif ולשאלתך... יצאו 5 אלבומים+DVD...ויש דיבורים על שישי בדרך. סתם למען הסר ספק-בארץ יצאו רק 3 אלבומים וDVD לפי מיטב הבנתי.
M MysteriOfir New member 30/8/04 #5 אפשר לפרט? כי אני לא זוכר חמש... together alone urban solitude graduated fool updated והדיוידי - close up את מתכוונת בחמישי לmood indigo? כי אני לא בטוח אבל אני חושב שזה היה יצא רק כסינגל
אפשר לפרט? כי אני לא זוכר חמש... together alone urban solitude graduated fool updated והדיוידי - close up את מתכוונת בחמישי לmood indigo? כי אני לא בטוח אבל אני חושב שזה היה יצא רק כסינגל
M MysteriOfir New member 3/9/04 #7 נכון...ברח לי מהזיכרון הדיסק הזה אם כבר...אז אם אני זוכר נכון יש םש ביצוע רגאי לnoboudy's wife...שווה?
נכון...ברח לי מהזיכרון הדיסק הזה אם כבר...אז אם אני זוכר נכון יש םש ביצוע רגאי לnoboudy's wife...שווה?
N Ne§t£A Gi®L New member 5/9/04 #8 מסריח../images/Emo108.gif אם יש שיר אחד שלה שאני לא מוכנה לשמוע, זה השיר הזה.
M MysteriOfir New member 6/9/04 #9 דבר ראשון את לא אמרת את זה על השיר בכללי, רק על ביצוע הזה....נכון?? ודבר שני, לפי משהו שקראתי הפעם ההשפעה לביצועי הרגאי היא סטינג ופוליס, אחת מהלהקות האהובות על אנוק.
דבר ראשון את לא אמרת את זה על השיר בכללי, רק על ביצוע הזה....נכון?? ודבר שני, לפי משהו שקראתי הפעם ההשפעה לביצועי הרגאי היא סטינג ופוליס, אחת מהלהקות האהובות על אנוק.
N Ne§t£A Gi®L New member 7/9/04 #10 רק על הביצוע הספיציפי הזה../images/Emo108.gif וזה לא משנה...סטינג ופוליס כבודם במקומם מונח- אבל לעזאזל, הביצוע הזה מסריח.
רק על הביצוע הספיציפי הזה../images/Emo108.gif וזה לא משנה...סטינג ופוליס כבודם במקומם מונח- אבל לעזאזל, הביצוע הזה מסריח.