חדשה + שאלה הי קוראים לי דניאל ואני חדשה . רציתי לדעת אם כבר ידוע מתי העונה הבאה תשודר בהולמרק
D danielle ma New member 26/12/05 #1 חדשה + שאלה הי קוראים לי דניאל ואני חדשה . רציתי לדעת אם כבר ידוע מתי העונה הבאה תשודר בהולמרק
Y yonco New member 26/12/05 #2 היי דניאל ../images/Emo41.gif ברוכה הבאה לפורום שלנו! אני מקווה שתיהני פה ובטוח שתשתלבי מהר בקשר לעונה השמינית של "הרקיע השביעי", עדיין לא ידוע מתי היא תשודר. הולמרק ניהלו מגעים לרכישת זכויות השידור של העונות הבאות אבל זה לא הצליח.
היי דניאל ../images/Emo41.gif ברוכה הבאה לפורום שלנו! אני מקווה שתיהני פה ובטוח שתשתלבי מהר בקשר לעונה השמינית של "הרקיע השביעי", עדיין לא ידוע מתי היא תשודר. הולמרק ניהלו מגעים לרכישת זכויות השידור של העונות הבאות אבל זה לא הצליח.
A archer girl New member 26/12/05 #3 היי, דניאל../images/Emo20.gif אני לי, בת 14. מאחלת לך השתלבות מהירה ונעימה תהני פה ויהונתן כבר ענה לך
היי, דניאל../images/Emo20.gif אני לי, בת 14. מאחלת לך השתלבות מהירה ונעימה תהני פה ויהונתן כבר ענה לך
I ILL take the rain New member 26/12/05 #4 וולקם../images/Emo24.gifוחג שמח../images/Emo138.gif../images/Emo29.gif