חדשה - שלום לפורום התומך הנהדר

חדשה - שלום לפורום התומך הנהדר

הזה אני כבר מציצה שבועיים בשקט בשקט וקוראת לא אחת את מילות העידוד הנפלאות שלכן ועל הכוחות שנשלחים מעל דפי הרשת והפורום הזה קרובת משפחתי חלתה בסרטן הריאות לא אספר על השבועת האחרונים העוברים עלינו על העליות הירידות בטח כולכם יודעים במה מדובר

ושאלה לי לגבי תופעות לוואי

לטיפול הכימוטראפי האם כאבים בגרון הם חלק מתופעות הלוואי המוכרות ??? ואם כן מה אפשר לעשות כדי להקל על תופעה זו ???

שוקושלום

כעבים בגרון זה חלק מתופעות הלוואי .בת דודה שלי עברה כימוטרפיה לפני כמה שנים והיא עמרה לי לשתות הרבה מיץ גזר ומיץ סלק זה עוזר מאוד להקל על הכעבים

חדשה שלום

אני יודעת שמאוד קשה לקבל את הידיעה על המחלה. אבל אם מקבלים את הידיעה בהבנה ובסובלנות ומקוים לטוב יהיה טוב אני קבלתי את המחלה בצורה טובה לכן הכימוטרפיה אפילו קלה לי

אשמח לקבל עוד הצעות לגבי ההקלה

על תופעות הלוואי ושאלה: האם אחרי כל טיפול הגוף מגיב אחרת לגבי תופעות הלוואי??? כמו למשל שפעם יכולות להיות תופעות ופעם לא?????

היי שוקו

באמת כל גוף מגיב אחרת, השאלה היא מה סוג הטיפולים שהיא מקבלת וגם עמידות הגוף שלה. יש כאלה שיש להם מעט תופעות לוואי וכאלה שמגיבים ממש חזק לחומרים. אם את יודעת איזה חומרים היא מקבלת או איזה תופעות יש לה אז אולי נוכל כאן לתת לך יותר טיפים לאיך להתמודד איתן. מאחלת לה לעבור את הטיפולים מהר ועם כמה שפחות תופעות לוואי. יום טוב
גלי

לילי תודה על העצה ../images/Emo140.gif ולגבי

איזה תופעות המאכלים הקלים והקרים עזרו לך להתגבר?????

yiska11

New member
אם אני זוכרת נכון

תופעות הלוואי הם שונות , לפעמים הן באות יותר בחוזקה ולפעמים כמעט עוברות בלי להרגיש . . . זה גם תלוי באדם עצמו. המון בריאות לקרובה וברוכה הבאה לפורום
בתקוה לבריאות במהרה !!

lili the one

New member
מה שעזר לי היה בעיקר גלידה

אך גם מעדני חלב כמו אשל ויוגורטים. כמו שכתבו לך הקודמים כל גוף מגיב אחרת. אבל ההנחיה שבעיקר זכורה לי היא לא לאכול/לשתות דברים חמים או קרים מידי. שיעבור בקלות ל.

תודה לכן יקירות שלי../images/Emo140.gif וציפור ....

אני אברר ללגבי החומרים שהיא מקבלת ואומר לך ואשמח לקבל כל מידע שיוכל לעזור לה היא עכשיו נמצאת בטיפול נסעה בבוקר מקווה שיהיה בסדר ותודה על קבלת הפנים

למעלה