חדשה + תמונות מההופעה בחולון

CHENI2006

New member
חדשה + תמונות מההופעה בחולון

היי אני חן אני חדשה פה.. אני קוראת פה כבר מלא זמן אבל לא היה לי כוח להרשם.. הייתי ביום שישי בהופעה בחולון..זאת הייתה ההופעה הראשונה של אביב שאני הולכת אלייה וכל כך שמחתי ההופעה הייתה מצויינת ונהנתי מכל רגע מחכה כבר להופעה הבאה... אני מעלה פה כמה תמונות שצלמתי.. חוץ מהאיכות שלא משהו בגלל החושך רואים בסדר כי ישבתי בשורה ראשונה.. מקווה להנות פה.. חן

CHENI2006

New member
12

זהו... יש לי עוד תמונות על המחשב אבל הם פחות טובות..אז לא העלתי..

galush29

New member
ברוכה הבאה חן.

תודה רבה על התמונות:]] השתלבות נעימה וכל השיט הזה

26.10 היום המאושר בחייך?

אני מקווה שאת לא מתכוונת להופעה בתיאטרון ירושלים. הייתי במעל ל30 הופעות של אביב בחיי וזאת הייתה ללא ספק ההופעה הכי מאכזבת שלו. אם את רוצה הופעה באמת אייכותית. בואי לזאפה. יש לי הרגשה שהוא הולך לתת שם וואחד הופעה.

galush29

New member
לא,זה לא ממש קשור לזה.

היה לי יום נהדר בלי קשר להופעה.גיליתי המון דברים מסיבות משפחתיות,ובסופו של יום עוד הייתה עוד הופעה,באמת ההופעה לא הייתה משהו אבל זה באמת היה נחמד לסגור את היום הזה ככה שהתחיל מהתחלה ועד הסוף מקסים3> בסטח לא הבנת אותי.
אני ממש רוצה ללכת להופעה בזאפה.שתי בעיות: 1.אפחת מהחברות שלי לא תרצה ללכת איתי 2.אני גרה בירושלים והאוטובוס האחקרון לשם ב-12 ואני בספק אם אני יספיק אותו. אני דבר שאני יותר רוצה מאשר ללכת להופעה בזאפה

דווקא הבנתי...

קורה שיש ימים כאלה שהכל הולך ומקבלים הרבה בשורות טובות. אני מניח שגם ההופעה נראתה לך הרבה יותר טוב כשהיית כבר על גג העולם. ולגבי הזאפה. אם את רוצה את יכולה להצטרף אלי. אני אצא מירושלים בערך ב7-8 בערב. ואחרי ההופעה אני וידידה מתכוונים להישאר עד הבוקר בתל אביב. אחר כך אני לא בטוח אם אני ממשיך להישאר בתל אביב(כי אני רוצה ללכת להופעה ב31.12 בבארבי בכפ"ס) או לחזור לירושלים. אבל אני מניח שלא תיהייה לך בעיה גדולה לחזור לבד בבוקר. אם זה נשמע לך תגידי לי. אני מעדיף לנסוע עם מישהו מאשר לנסוע לבד
אגב אם תחליטי שאת כן באה. כדאי לך להזדז בהזמנת הכרטיס. הזאפה לא מקום גדול ולמרות שזה מופע העמידה אני צופה שהכרטיסים יגמרו בערך שבוע לפני. זאת הופעה אחרונה של אביב גפן לפני פגרה ארוכה מאוד עם בלאקפילד. אני מניח שלא מעט אנשים ירצו להיפרד...

jenngirl

New member
זו לא בעיה כ"כ../images/Emo82.gif

יש מוניות מירושלים לת"א כמעט כל הזמן[אפילו בשישי ובחגים.יצא לי לנסוע],אמנם נסיעה הלוך עולה 25-20 אבל לדעתי זה שווה אם את לא רוצה להפסיד את ההופעה.

למעלה