חדשה ^_^

Pandora4411

New member
חדשה ^_^

טוב, בערך, כבר כתבתי פה כמה הודעות, אבל הגעתי למסקנה שעדיף שאציג את עצמי רשמית
אז אני עדינה. 18. רואה את האנימה כבר שנה וחצי, קוראת את המנגה כבר משהו כמו שנה. חוץ מבליץ' אני מדביקה פערים של האנימה של וואן פיס, ועוקבת בכל שבוע (טוב, כל שבוע שיוצא בו פרק) אחרי נארוטו שיפודן, בקרוב גם אדביק את הקצב של המנגה. מבטיחה לנסות להשתתף ברמה סבירה, ואם לא אז לפחות להגיב לשרשורי הפרקים (למרות שאני מתגייסת בעוד שבוע ולא יודעת מתי אהיה בבית ובאיזו תדירות). יצירת קשר: מסנג'ר: [email protected] אשמח לדבר במסנ, אבל אם אתם רוצים שאוסיף אותכם תצטרכו לשלוח לי מסר או מייל לפני, אחרת אחסום אתכם כי לא אזהה את הכתובת. o_O נעים להכיר ^^

Guid

New member
ברוכה הבאה!

אני עידן, בן 20. אני נורא מקווה שלא תתייאשי מהפורום הזה, כי אנשים פה כבר חסרי מורל... בקשר לנארוטו- אני ממליץ לך לקרוא את המנגה, האנימה הופכת למעצבנת... /tapuzforum/images/emo6.gif

ברוכה הבאה!

אכן, לא יזיקו פורום עוד כמה אנשים שיגיבו לשרשורים השבועיים XD אפילו שלאחרונה יש מגמת שיפור בכמות התגובות P: וואן פיס זה טוב *.* ונארוטו זה נחמד XD אבל המנגה יותר טובה לדעתי השתלבות נעימה והכל~ <:

JeeChan

New member
ברוכה הבאה לפורום <:

שמי אור ואני בן 20. שמח להכיר עוד מישהי שאוהבת בליץ' D: [בליץ' 33333> קנאפאצ'י 33333> נל 3333> אה32%#@]

למעלה