חדשה ^______^

Mrs J

New member
חדשה ^______^

הייוש
אני קורל ואממ אני אוהבת את מקפליי
אה.. ואני בכינוי SpeLLa בפורום באסטד... פשוט החלפתי היום
אני רואה שיש פה בול אותם אנשים כמו שם
בייוש
לבינתיים... נ.ב את הדיסקים של מקפליי ניתן למצוא בכל חנות מוזיקה
או שזה כמו עם באסטד שזה נדיר למצוא

sarahhh

New member
ברוכה

זה יותר גרוע ממקפליי אי אפשר ךימצוא כאן ביכלל את הדיסק שלהם

M c F l y

New member
ברוכית ../images/Emo99.gif

אני שיר ואני בת 14
את הולכת ממש להנות פה
ובקשר לשאלה שלך, להבדיל מהדיסק של באסטד כאן אי אפשר בכלל להשיג את הדיסק של מקפליי אפילו לא במקומות הנידחים ביותר.. כי מוכרים אותו רק באינגלנד ובאינטרנט
אם זה לא היה ככה תיהי בטוחה שלכל ילדה בפורום היה אותו...

Hip Hop star

New member
הלו הלו קורל!../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה!
אני אלה,זוכרת אותי?חיחיחיחיחי אכן יש כאן המון בנות שנמצאות גם שם,מכיוון שלבאסטד ומקפליי יש מן סוג של קשר
.אהמ*טום*אהמ*וג'יימס*אהמ. לגביי השאלות,אתן לך יותר בפירוט... את הדיסקים של באסטד לא כ"כ קשה להשיג בארץ.את יכולה למצוא אותם בכל חנות של טאוור רקורדס או להזמין משם. את הדיסקים של מקפליי איאפשר,מכיוון שאין חברה בארץ שמייצגת אותם משום מה...
ושיר טעתה,אפשר למצוא את הדיסק שלהם במקומות נידחים כמו האוזן ה-3...או בחנויות דיסקים פרטיות,שהן לא רשתות לאומיות/מסחריות כמו טאוור רקורדס. אבל הכי ניתן להשיג את הדיסק זה באינטרנט,או באנגליה באמת
. מקווה שעזרתי לך

Mrs J

New member
יאאא../images/Emo7.gif

איזה עצבים
רציתי אותם מתנה לראש השנה
ד''א מה זה האוזן השלישית
חנות
במלא מקומות אומרים האוזן השלישית ולא אומרים לי מה זה
ואת הדיסקים של באסטד אין בכל טאוור רקורדס... התקשרתי לבערך 5 טאוור רקורדס ורק באחד ברחובות היה את הדיסקים של באסטד...

Hip Hop star

New member
גם אני בהתחלה לא ידעתי...

אני יודעת שיש בנתב"ג...ובעוד איזה מקום,אבל את צריכה לשאול. ואת עדיין יכולה לבקש מההורים שלך שייזמינו לך דרך האינטרנט..אבל זה כמובן אם יש להם כרטיסי אשראי אירופאיים...תשאלי אם יש להם מאסטר קארד... ובטח שבכל טאוור יש... והתכוונתי שאם אין להם בחנות,את יכולה לבקש מהם שיזמינו לך,וזה מגיע תוך 3 ימים בערך..הם מתקשרים להודיע לך שזה הגיע לחנות,ואז את באה ולוקחת
קפאיש?

Mrs J

New member
בנתב''ג../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בטוח
כי אבא שלי עוד מעט טס [הוא טס כל שבועיים...
] אז אני אוכל לבקש ממנו
את בטוחה

Hip Hop star

New member
אמ.........

זה מה שאמרו לי... אני עוד לא הייתי בנתב"ג החדש. בישן היה להם חנות קטנה של טאוור רקורדס,והיה שם באסטד..אבל אז לא הכרתי אותם,אז לא קניתי... נמנממנממ...תתקשרי לברר. הכי פשוט שתבקשי ממישהו שטס ללונדון...

T a l14

New member
בורכה הבאה!

אני טל, 14, גם מפורום באסטד. ואני מניחה שכבר ענו לך על השאלה...

למעלה