חדשה D: [היישר מהתנור ><] חח זה סתם בצחוק הכותרת >< טוב אני חדשה פה ברוכה הבאה לי? (:
S Steph 14 New member 4/1/08 #1 חדשה D: [היישר מהתנור ><] חח זה סתם בצחוק הכותרת >< טוב אני חדשה פה ברוכה הבאה לי?
ח חצמבוש New member 4/1/08 #2 הו סטפ החופרת3> אממ פרטים עלייך ברוכה הבאה לפורומינו הקט,אפילו שאת רוב ההודעות קראת פה אממ כי את חופרתXD את עצמי אני לא צריכה להציג נכון?
הו סטפ החופרת3> אממ פרטים עלייך ברוכה הבאה לפורומינו הקט,אפילו שאת רוב ההודעות קראת פה אממ כי את חופרתXD את עצמי אני לא צריכה להציג נכון?
S Steph 14 New member 4/1/08 #3 חח >< פרטים? בת 14, ראשל"צ ולא פאני את עצמך את לא צריכה להציג וכן חפרתי כאן כי חיפשתי בשבילך תמונות יותר נכון בשביל הקלסר הזה שהכנתי לך ><
חח >< פרטים? בת 14, ראשל"צ ולא פאני את עצמך את לא צריכה להציג וכן חפרתי כאן כי חיפשתי בשבילך תמונות יותר נכון בשביל הקלסר הזה שהכנתי לך ><
ח חצמבוש New member 4/1/08 #4 הו סטפ נסגדת שכמותך3> ושחכת משהו מאוד חשוב "אני ילדה עם ראש מאוד כחול"XDDD
R RAVeN 57 New member 4/1/08 #8 ../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifהיי היי ../images/Emo9.gif אני רייבן בת 16 עוד 25 ימים מהוד השרון הפייב טומי בוי השתלבות מהירה *תמונה אקראית*
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifהיי היי ../images/Emo9.gif אני רייבן בת 16 עוד 25 ימים מהוד השרון הפייב טומי בוי השתלבות מהירה *תמונה אקראית*
B baril New member 4/1/08 #10 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifברוכית D: אריאל, 14 וחצי, הרצליה פייב טומי בוי השתלבות נעימה D: ספרי קצת על עצמך
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifברוכית D: אריאל, 14 וחצי, הרצליה פייב טומי בוי השתלבות נעימה D: ספרי קצת על עצמך
S Steph 14 New member 4/1/08 #13 קצת על עצמי ../images/Emo13.gif אני בת 14 יש לי יום הולדת ב22.10 אני מזל מאזניים ונולדתי בקנדה הממ בגיל 4 עליתי לארץ.. הכרתי את מקפליי דרך "חצמבוש" לומרות ששמעתי עליהם פה ושם וזה. הממ אני מראשל"צ כיתה ט' [מן הסתם] והממ עוד משהו?
קצת על עצמי ../images/Emo13.gif אני בת 14 יש לי יום הולדת ב22.10 אני מזל מאזניים ונולדתי בקנדה הממ בגיל 4 עליתי לארץ.. הכרתי את מקפליי דרך "חצמבוש" לומרות ששמעתי עליהם פה ושם וזה. הממ אני מראשל"צ כיתה ט' [מן הסתם] והממ עוד משהו?
K kelly7i New member 4/1/08 #12 עוד אחת שלא מציגה את עצמה יותר מידי!XD ברוכה הבאה בכל מקרה אני קלי, קלי קידיס, 16 ממודיעין Have Fun
ח חצמבוש New member 4/1/08 #15 ושיש לך ראש כחול../images/Emo69.gif וזה פאני,אני דורשת! ואממ לא מה שאת רוצה להגיד אוי לךXD
1 1ספירוש1 New member 4/1/08 #18 ../images/Emo103.gifהיי^^" אני ספיר,13 וחצי,דאגי ה- אני מקווה שתהיה לך אחלה השתלבות ספיר