חדשה

חדשה

אחרי הרבה זמן שעקבתי אחרי הפורום, החלטתי לעשות מעשה, להירשם לפורום.
אני כנראה שייכת לשכבה הצעירה של דוקטור הו, בשביל חלק מכם, רק ילדה (כיתה י', למתעניינים).
למעשה, ההערצה שלי לדוקטור הו, התחילה לפני 3 שנים אבל חודשה רק לפני פחות מחצי שנה.
למעשה ראיתי את דוקטור הו מהעונה החמישית והלאה. (מה שלעיתים נראה לי דווקא די טוב, כי זה גרם לי לאהוב את מאט. ואם הייתי רואה את דיוויד לפני מאט, לא הייתי אוהבת את מאט)
ביולי אוגוסט עשיתי השלמה לעונות 1-4 ולשני ספיישלים, ואני צריכה לרענן את הזיכרון עם כמה פרקים מעונה 5 ו-6.
הדוקטור האהוב עליי, למרבה ההפתעה התשיעי. אהבתי את השילוב של אקלסטון ובילי פייפר.
הקומפניון (ככה רושמים את זה? באנגלית זה נראה יותר טוב) האהובה עליי היא... רורי. לא, הוא לא הקומפניון האהובה עליי (אולי האהוב ביותר). בכל מקרה, רוז וקלרה (המתוקה בהחלט) ודונה (קתרין טייט מצחיקה).
אני גם אוהבת את ג'ק, ריבר ושרה ג'יין. עם מרתה אני באמצע. איימי מגניבה, אבל קשה לי איתה לפעמים.
בכל מקרה, אני שמחה שיש עוד אנשים שאוהבים דוקטור הו ומודה לאחותי שגרמה לי לראות את העונה החמישית ב-VOD.

וואו, איזה חפירה XD

ailag

New member
ברוכה הבאה :)

גיל זה רק מספר, ההתנהגות משנה.
מסכימה איתך על עונה 5 - נראה שהסדר הזה גורם לאנשים ליהנות יותר מהסדרה. והכי חשוב זה לא עלילה כתיבה שחקנים - אלא ליהנות מסיפור טוב.

וחפירה זה טוב!

timetraveler900

New member
Hey there :)

ברוכה הבאה :)

למה את חושבת שאם היית רואה את טננט לפני מאט לא היית אוהבת את מאט? זה בגלל התופעה הרחבה שהייתה לזה?

וכמו שאמרו לך - חפירות זה מעולה!

תודה :)

בקשר לשאלה שלך, זה כי טננט הוא הוא "הדוקטור המושלם". מודה גם אני אהבתי אותו.
פשוט כשראיתי את עונה 5 הכרתי רק את מאט וזה הפך אותו אוטומטית לדוקטור האהוב (כמעט) עליי.
בכל מקרה, אני בכלל אוהבת את כריסטופר אקלסטון.

HaSa GiRl

New member
מחדשה לחדשה, ברוכה הבאה!

ילדה או לא, אם את אוהבת את הדוקטור בעיניי את אוטומטית נתפסת כבן אדם טוב, ככה זה.
תמיד אומרים שעדיף לראות סדרה לפי הסדר אבל במקרה הזה הרווחת כי למדת לאהוב את מאט, וזה משהו שהרבה אנשים לא הצליחו לעשות בגלל שהוא היה הריבאונד של דיוויד ובואי נודה באמת, אף אחד לא באמת יכול להחליף את דיוויד.
ורוב האנשים באמצע עם מרתה. גם אני. משהו בה לא מתחבר לי. חוצמיזה שאני שומרת אמונים לרוז! גם דונה נותנת פייט הוגן, אחת המלוות המצוינות.
אז שוב, ברוכה הבאה, יש כאן מלא דברים מגניבים לעשות!

אני עדיין צריכה להבין איך תפוז עובד בפלאפון

הייתי בפלאפון ובטעות יצרתי נושא חדש.
בכל מקרה, תודה על כל התגובות :)

AvivZ41

New member
יש להם את האפליקציה הכי גרועה

שראיתי אי פעם.
אני נכנס לtapuz.co.il בכרום, זה הרבה יותר נוח.

תודה :)

נחמד לדעת שיש עוד אנשים שאוהבים את דוקטור הו. ולא רק אני שחופרת לאחותי.
בכל מקרה, לא ממש אהבתי את מרתה בהתללה, היא הייתה ריבאונד לרוז. דונה לא התאהבה בדוקטור, וזה הוסיף לה כמה נקודות אצלי (למרות שאני אוהבת את רוז והדוקטור), אבל קתרין טייט קומקאית שגרמה לי לצחוק בכמה קטעים בקול רם. כנ"ל לגבי השחקנית של אימא של רוז.
אני רק מקווה שהדוקטור הבא יהיה טוב כמו מאט.

kinging123

New member
מזל טוב

גם אני הכי אוהב את מאט(עם כל הכבוד לדייויד הוא לא היה כזה כיפי)
ועוד לא שברת שיא - אני כיתה ט' :)

ketrina

New member
ברוכה הבאה

אני גם מאוד אוהבת את הדוקטור התשיעי! סוף סוף הסכמה!
הוא מעולה, האיטונציה שלו מעולה "everybody lives",הוא פשוט מעולה.
היה לי קשה בהתחלה לצפות בדיווד טננט, עד פרק 11 השוויתי בינו לבין אקלסטון.וכל הזמן ראיתי איך אקלסטון היה משחק את הסצינה.
כמובן שהתאהבתי לחלוטין במשחק של דיווד טננט והוא מצויין להפליא. באופן מפתיע, רוז גם משתלבת איתו ממש טוב.נגיד את מרתה די לא אהבתי ודונה נובל היתה מעולה וניגוד בהתחלה לדוקטור ואחרי זה היא הוציאה ממנו את הציניות שבו...אבל עם רוז זה היה השילוב המושלם

ואני בעונה חמש עכשיו (מפחדת לצפות בשלושה פרקים האחרונים של עונה 4...)

למעלה