חדשה!

ShacharDawn

New member
חדשה!

בת עוד מעט 22, לקראת מכינה ובינתיים מחפשת להעביר את הזמן

שתהיה שנה טובה לכולם!

AS00AS

New member
ברוכה הבאה!

ספרי לנו עוד קצת על עצמך, מאיפה בארץ? מכינה של? מה רוצה ללמוד?

Optimistic Girl

New member
שאלה

איך החלטת דווקא על מקצוע הזה?
אני פעם חשבתי ללמוד אותו אך וויתרתי עקב חוסר מידע על המקצוע
וכמובן תנאי קבלה הקשיםםם

האם ראית פעם אנשים שעובדים במקצוע הנל?
אשמח לדעת איך גיבשת את ההחלטה

ShacharDawn

New member
בשמחה

בהתחלה חשבתי דווקא על חינוך מיוחד, ואז הבנתי שמה שאני מחפשת זה לא חינוך של אוכלוסיה "בעייתית", אלא דווקא החלק השיקומי מעניין אותי.
בדקתי אילו תוארים יש באוניברסיטה שתחום הזה, וראיתי שאני הכי מתחברת לעניין הריפוי בעיסוק, במיוחד שאפשר לעשות בו התמחות בכל כך הרבה תחומים מגוונים (מוזיקה, אומנות, ספורט, אומנות לחימה - ידיד שלי הולך להתמחות בזה!). וזה גם תחום שעוסק גם בנפשי, גם במוחי וגם בפיזי, בכל הגילאים וגם בצרכים מיוחדים, משהו שיכול להתאים לכולם.

אני מודה שלא נפגשתי אף פעם עם איש מקצוע, אבל אני מכירה מישהי מסגל המרצים שהסבירה לי על הלימודים ועל המקצוע והוא באמת נשמע מעניין. מקווה שההחלטה שלי נכונה

ומקווה שעזרתי לך עם התשובה!

Optimistic Girl

New member
תודה
עוד שאלה

מה????????? מה זה התמחות באומנויות לחימה?????
זה נראה ממשששש מעניין

וגם מוזיקה/אומנות
איך ומתי מתחמים בזה? אני עברתי על סילבוס ולא ראיתי את ההתמחיות הנ'ל
האם זה במסגרת תואר ראשון? או תואר שני? נשמע מאוד מעניין...

ShacharDawn

New member
כי זה לא תואר ראשון

אני הבנתי שאחר כך עושים השתלמויות או שזה בתואר שני, לא בטוחה. בתואר הראשון זה יותר הבסיס והכלים הכלליים. כמו שיש תרפיה במוסיקה, תרפיה באומנות... אז יש גם ריפוי בעיסוק בכל מיני סוגים.
וכן, ידיד שלי הוא מורה לילדים ובני נוער באומנות לחימה מסויימת, ואחרי שיסיים את התואר שהוא לומד עכשיו הוא רוצה ללמוד ריפוי בעיסוק באומניות לחימה, עוד דרך ליישם את הידע שלו

Purple Mushroom

New member
ברוכה הבאה לפורום

קראתי את התת שרשור לימודים. ריפוי בעיסוק זה באמת לאנשים טובים.
מכיר את התחום, או \הכרתי אותו בעבר, בתור מטופל. אני פגוע נפש כבר המון שנים. (כמעט 19 שנים), ובתוך כל המערכות האלו, כבר הרבה שנים. (מאותה שנה שהתחברתי לתפוז).
אז זה מקצוע מעניין, במיוחד בתחום האמנות, ציור, ומוסיקה.
הרבה בהצלחה ! וברוכה הבאה לפורום\תפוז
:)

למעלה