חדשה ראיתי את העונה הראשונה וכמובן ממש אהבתי וגם את השנייה אני בינתיים אוהבת אז היי
S shaharEB New member 17/10/12 #1 חדשה ראיתי את העונה הראשונה וכמובן ממש אהבתי וגם את השנייה אני בינתיים אוהבת אז היי
O omer719 New member 17/10/12 #2 ברוכה הבאה את מי אהבת בעונה הראשונה? ואת מי אהבת עד כה בעונה הזאת? ומקווה לראות אותך פה באופן קבוע
S shaharEB New member 17/10/12 #3 בוודאי D: ! אממ בעונה הראשונה אהבתי את כריס ואת מרקוס ואת ג'וש. אהבתי את רייצ'ל ודרו. אהבתי את סטראו הוגס. אני בטוחה שיש עוד שאני שוכחת.. הקטע הוא שעונה שעברה ישר נתפסתי על אנשים מסוימים. והעונה זה לא כל כך ככה.. אני עוד אתפס על מישהו ומהשופטים, איך כמו סיימון אחריו בריטני ודמי
בוודאי D: ! אממ בעונה הראשונה אהבתי את כריס ואת מרקוס ואת ג'וש. אהבתי את רייצ'ל ודרו. אהבתי את סטראו הוגס. אני בטוחה שיש עוד שאני שוכחת.. הקטע הוא שעונה שעברה ישר נתפסתי על אנשים מסוימים. והעונה זה לא כל כך ככה.. אני עוד אתפס על מישהו ומהשופטים, איך כמו סיימון אחריו בריטני ודמי
O omer719 New member 18/10/12 #4 חחח ואו אז יש לנו טעם שונה את מרקוס ממש לא חיבבתי. וכריס נהיה סבבה, בגמר הוא היה ממש טוב, אבל לא כמו השניים האחרים לטעמי. אבל כן אהבתי מאוד את רייצ'ל ודרו וכן, זאת ההתחלה, את עוד תמצאי פייבוריטים בהמשך!
חחח ואו אז יש לנו טעם שונה את מרקוס ממש לא חיבבתי. וכריס נהיה סבבה, בגמר הוא היה ממש טוב, אבל לא כמו השניים האחרים לטעמי. אבל כן אהבתי מאוד את רייצ'ל ודרו וכן, זאת ההתחלה, את עוד תמצאי פייבוריטים בהמשך!