חדשה אני ליאן ואני בת 14. אני רוכבת ווסטרן בערך 6 שנים. ויש לי סוסה שקוראים לה ג'ורג'יה.
L Lian815 New member 14/7/07 #1 חדשה../images/Emo13.gif אני ליאן ואני בת 14. אני רוכבת ווסטרן בערך 6 שנים. ויש לי סוסה שקוראים לה ג'ורג'יה.
חדשה../images/Emo13.gif אני ליאן ואני בת 14. אני רוכבת ווסטרן בערך 6 שנים. ויש לי סוסה שקוראים לה ג'ורג'יה.
N netapet2 New member 14/7/07 #2 היי אני נטע גם בת 14, רוכבת בחוות יגור- הכפר הירוק כבר 3 ומשהו שנים [או יותר, לא יודעת] ואני רוכבת על סוס בשם טייסון
היי אני נטע גם בת 14, רוכבת בחוות יגור- הכפר הירוק כבר 3 ומשהו שנים [או יותר, לא יודעת] ואני רוכבת על סוס בשם טייסון
S SILVER LADY New member 14/7/07 #3 היי ../images/Emo9.gif אני מאיה רוכבת בקיבוץ אושה [אי שם בצפון ] אינגליש- קפיצות מתחרה בקפיצות..רוכבת כבר שש שנים [מסיימת שש ] ויש לי את שייני
היי ../images/Emo9.gif אני מאיה רוכבת בקיבוץ אושה [אי שם בצפון ] אינגליש- קפיצות מתחרה בקפיצות..רוכבת כבר שש שנים [מסיימת שש ] ויש לי את שייני
O Ontario R Z Y H New member 14/7/07 #6 מושלמות!!!../images/Emo99.gif אלוהים איזה תמונה מושלמת!!!!!!!!!!!!
S SILVER LADY New member 15/7/07 #12 טנקיו ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif דברי איתי היא מהיום שבדקנו אותה חחח ממ מורקה איתה :] זה באימון עם ירון חחח, מתי הוא בא לארץ?
טנקיו ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif דברי איתי היא מהיום שבדקנו אותה חחח ממ מורקה איתה :] זה באימון עם ירון חחח, מתי הוא בא לארץ?
F favory New member 14/7/07 #5 היי ליאן. רוני, חוות אמיר בירושלים, יש לי את סנואי המהממת השתלבות נעימה:]
O Ontario R Z Y H New member 14/7/07 #7 היי ליאן../images/Emo9.gif אני רחל בת 15 וקצת, רוכבת 6 וחצי שנים ברישפון, ובחווה באמריקה (שכרגע אני נמצאת בה) יש לי שני חתיכים, אונטריו (למעלה) שכרגע בארץ, וריזיקו (למטה) שנמצא כאן באמריקה. מתחרה דראסז' ואקוויטיישן (פלאט) בארץ ובארה"ב. התמכרות חביבה
היי ליאן../images/Emo9.gif אני רחל בת 15 וקצת, רוכבת 6 וחצי שנים ברישפון, ובחווה באמריקה (שכרגע אני נמצאת בה) יש לי שני חתיכים, אונטריו (למעלה) שכרגע בארץ, וריזיקו (למטה) שנמצא כאן באמריקה. מתחרה דראסז' ואקוויטיישן (פלאט) בארץ ובארה"ב. התמכרות חביבה
ג גולע New member 14/7/07 #10 שלום שמי גל . רוכבת אינגליש בחוות צח בערך 4 וחצי שנים. בקרוב היה לי חצי פנסיון על שלוקי החתיך השתלבות נעימה
שלום שמי גל . רוכבת אינגליש בחוות צח בערך 4 וחצי שנים. בקרוב היה לי חצי פנסיון על שלוקי החתיך השתלבות נעימה
S Smart Little Lena New member 15/7/07 #13 היי ליאן אני שחר מחוות אמיר - מושב באר טוביה .. רוכב ווסטרן השתלבות מהירה
S shirli0811 New member 15/7/07 #14 שלום ../images/Emo13.gif שירלי, אינגליש-קפיצות, "חוות הסטייל" השתלבות מהירה ומהנה )
C CHAMPION R U L Z New member 15/7/07 #16 הי ליאן :] היי אני עדן בת 14, רוכבת אינגליש 4 שנים, יש לי סוס חוות משה וזיהו[= השתלבות מהירה:] ודר''א יש לך סוסה יפה[=
הי ליאן :] היי אני עדן בת 14, רוכבת אינגליש 4 שנים, יש לי סוס חוות משה וזיהו[= השתלבות מהירה:] ודר''א יש לך סוסה יפה[=