חדשה

שירולים

New member
חדשה../images/Emo13.gif

שלום לכולם =] קוראים לי שיר,בת 16 וחצי.. ואני פשוט מ*ט*ו*ר*פ*ת על ביל וטום אבל ברמות קשות..אני מכורה .!&*&*)%?!!!)*&^%$# ואני בכלל לא מכירה אנשים שאוהבים אותם,אז אין לי על מי להוציא את ההתעלפות מהם.! וכל החבר'ה שלי שונאים אותם כי הם "הומואים" וזה..
ואני רוצה להכיר עוד אנשים שיש להם את המחלה הזאת =]] *מדבק תיזהרו* אז שיהיה לנו חג שמח! נשיקות.

ElinorLahav

New member
ברוכות../images/Emo24.gif

אני רואה שגם את חולה במחלה .. אבל זה מחלה טובה חחחח
אני לא רוצה להבריא ממנה
אז הישתלבות נעימה ... נ.ב - את באה להופעה ?

keren eckshtein

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif כולם פה מכורים אליהם ברמות

קשות
ואכן את כל ההתעלפות מהם מוציאים פה !! את תראי שיהיה לך ממש כיף פה
אה ואת באה להופעה ? ויש לך מסנג'ר ? ד"א אני קרן , בת 13 .. השתלבות מהירה

שירולים

New member
תודה!

אחחח המחלה הזאת גורמת לי לשבת על המחשב 4 שעות ולהרגיש כאילו זה היה 20 דקות...(כשאני מסתכלת בדברים של טוקיו כן..!?!!) אוףףף אני כל-כך רוצה לבוא להופעה ולקפוץץ כל טומייי וביללל...אבל אני באילת בשבת..ועד ששבת יוצאת וזה..אני לא יספיק בחיים..!! כששמעתי שיש הופעה לא האמנתי על מזלי הטוב!!!...איט וואז גוד טו בי טרו! תודה מתוקה..תהני בהופעה!

שירולים

New member
חחח אופסי!

התגובה הזו הייתה לזו שמעליי..*אופסי* ואממ לא אין לי מסנג'ר...רק אייסי..=] ואני בטוחה שיהיה כיףף שוטטתי פה כמה ימים וכולן פה חמודות מאוד!אני שמחה להצטרף=] אוףף ההופעה *נושא רגיש* תראי הודעה מעל ..

ברוכות הבאות ../images/Emo23.gif

תמיד אפשר לפרוק עליינו את ההתמכרות , כי גם אנחנו חלק מזה D: ואל תשימי על מה שאחרים אומרים. הם לא מבינים כלום..

שירולים

New member
איזה כיף=]]

כןן כולן פה מכורות קשה *איזה כיף! איזה כיף!* ואממ אני לא שמה עליהם...חחחחח...אני כל היום מדברת עליהםם...אם לא אני אשתגע בתוך עצמי עם המחשבות עליהם..! תודה =]]

שירולים

New member
אווואאההה..כולן פה 13 וחצי..!

חחחחח אני מרגישה זקנה לרגע?! ללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תודה רבה מתוקה!

rocket

New member
היי ../images/Emo10.gif

אם את מרגישה זקנה ... אז אני בכלל צריכה להיות בקבר XD

TaaaaaaaaaaL

New member
ברוכה הבאה :]]

היי גמאני חדשה פה :]] היום הראשון שלי וממש נחמד :] יהיה לך כיף ! שיהיה בהצלחה =] וקוראים לי טל בת 15(עוד חודשיים) מטירת יהודה(ממש חור ליד יהוד או משו) בייי :]]

שירולים

New member
תודה בייב~!

גם את חדשה? אז שתהיה לך (ולי..על הדרך) השתלבות מעולה ובהצלחה ! טירת יהודה זה בצפון לא..!? או שהרגע עשיתי צחוק מעצמי..?!! חחח לא נוראאא..

TaaaaaaaaaaL

New member
=]

חח כן גמאני חדשה .. הצטרפתי אתמול :]] תודה =]] לא זה במרכז .. 20 דק' מת"א סיטי :p מאיפה את אמרת ?!

שירולים

New member
אני מקבוצת יבנה...

זה דיי במרכז..20 דקות מתל אביב...אני שם לפחות פעם בשבוע..=]

למעלה