חדשה ממקוה מאוד להתשתלב
N nimix New member 25/10/07 #2 היי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif בטח שתשתלבי כאן אני נימרוד נעים מאוד ( חרוז שכזה..) את ליאת? תרגישי חופשי לומר איזה דמות את הכי אוהבת ואיזה הכי שונאת תבלי ...
היי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif בטח שתשתלבי כאן אני נימרוד נעים מאוד ( חרוז שכזה..) את ליאת? תרגישי חופשי לומר איזה דמות את הכי אוהבת ואיזה הכי שונאת תבלי ...
L LIAT BISHOR New member 25/10/07 #3 חחח תודה אני ליאת מטבריה. בין כמה אתה? ומאיפה אתה? דמות אני הכי אוהבת הם: מאק בילי ראול ברטני שרון וניק הכי שונאתת: דרו גיל דיאן
חחח תודה אני ליאת מטבריה. בין כמה אתה? ומאיפה אתה? דמות אני הכי אוהבת הם: מאק בילי ראול ברטני שרון וניק הכי שונאתת: דרו גיל דיאן
N nimix New member 25/10/07 #4 אני מבין שיש הרבה "דמות" שאת אוהבת.. יופי ואני בן 26 מאשקלון (או - "אשקל-טאון") איזה כיף לך בטח בטבריה, קרוב לכינרת
אני מבין שיש הרבה "דמות" שאת אוהבת.. יופי ואני בן 26 מאשקלון (או - "אשקל-טאון") איזה כיף לך בטח בטבריה, קרוב לכינרת
א אמילי 64 New member 25/10/07 #7 בשעה טובה ברכה הבאה לפורום תהני אמילי מנהלת הקומונה ללקויי ראיה ועיוורים