חדשה

DOLLS GIRL

New member
חדשה../images/Emo13.gif

הי גיליתיאת הפורום הזה ולמרות שהוא די יבש הוא ממש עזר לי (למצוא פינים למיניהם ועוד) השם משתמש שלי הוא LOSYP ואני בת 631 ימים (וותיקה
) והנה החפצים שיש לי , תקנאו קצת (הייתי תקופה של בערך חודשיים שלא ניכנסתי אז חסרים לי מלא .) חגורה חומה ברווז גומי צהוב סינר לגלידה חגורת צדפים ברווז ירוק משקפיים עם אף (מאפריל פולס) שנורקל סנפירים כתומים מרשמלו על מקל פעמון תיק דלעת מרקס (חום עם פס אדום ופס ירוק) מרקס (אדום עם פס צהוב ופס ירוק) צמיד חברות חכה כובע סיינט פטיריק דיי כתר פרחים בנדנה שחורה כובע מלחים כתר קרח בנדנה אדומה כובע וויקינגים עם כנפיים כובע אייל חג המולד כובע מטרייה כובע פרופלור כחול כובע חוצבים (נו זה עם המקדחה ) כובע תיירים כובע סיינט פטריק די החדש כובע סנטה קלאוס בנדנה אדומה לצוואר זקן סנטה קלאוס תוכי (על הכתף) צעיף אדום ירוק צעיף שחור כתום חגורת הצלה כתומה משרוקית כתומה מצופי כחולים אוזני ארנב כחולות חולצה כחולה שרשרת הולה כחולה מגפיים שחורות משקפי שמש ירוקות והפינים שיש לי ספר עץ חג מולד סוכריית חג מולד תפוח קקטוס דובי קוביית קרח שרימפס דג זהב קופסא מיקרופון יהולום אדום וורד כוכב ים גלשן סל פיקניק טיפה קרונית מכרות פרפר כחול אוהל כדור בייסבול מטקה מברשת שיער עכביש חללית מחט עלה כזה של חג מולד זר של חג מולד עט חפירה כובע סומבררו סירה עוגן צוללת זהו
אז קבלו אותי יפה

ברוכה הבאה..ספרי על עצמך

(לא על הפינגווין). בכל מקרה היי מה קורה?אני שחר ואני בת 17 מהצפון. יש לי פינגווין בן גיל מסויים שאין לי מושג מה הוא

ברוכה הבאה!

אני אביב מאזור חיפה בן 12! לפינגווין שלי קוראים Avivoni (כן לא ידעתי שהשם יהיה לי כל כך חשוב בהמשך) והוא בן 126

באאאאאארור!!

כנסי לפורום השבט!אני שם כבר הרבה זמן!! הפורום אמנם מת אבל כנסי!! פורום מספר 558!

DOLLS GIRL

New member
בטוחה

ואני זוכרת בדיוק מתי הצתרפתי. לפני כמה שנים שהיה את הסיבת קיץ וקיבלו את הרווז הצהוב

MuK3

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo118.gif

נעים להכיר! הפינגווין שלי שמו MuK. גם אני ותיק, את כנראה תדעי מה אני בגלל שגם את ותיקה!
MuK.

למעלה