חדשה

חדשה ../images/Emo13.gif

טוב קוראים לי דנה בת 15 וחצי <: הילדים , יותר נכון הנוער בפורום נראים לי מאוד מקסימים ועוזרים [: הממ אני לפני שנה וחצי איבדתי את החברה הכי טובה שלי [היינו חברות 8 שנים] היינו ממש קרובות משם התחילו רוב הבעיות שלי , אני הופכת כל נמלה לפיל כל וויכוח לצרחות וכו'... אני עדיין לא יכולה להפסיק לחשוב עלייה כמעט כל יום ! זה מדכא אותי וגורם לי לבכות. מקווה שבאיזשהו שלב זה יעבור.

ברוכה הבאה..

גם אני איבדתי את החבר הכי טוב בכל העולם לפני שנה ו4 חודשים זה דבר קשה...באמת..זה תמיד ישנה את האופי שלך יהיה טוב
פה לתמוך

גיל110

New member
דנה.. כמה שהשם הזה קשור אלי...

ברוכה הבאה לפורום
גם אני חדש פה כפי שאפשר לראות
. את יודעת, הפתרון הפשוט לבעיה שלך הוא לדעת למצוא את האיזון בחיים. לא צריך יתר מזה.

יונתנטן

New member
זה נשמע כמו

חס ושלום איבדת חברה זתומרת נפטרה חס וחלילה. אממם למה שלא תחזרונה להיות חברות כבתחילה?

גיל110

New member
את יודעת, חברות אמיתית אף פעם לא נעלמת

היא ממשיכה גם אחרי המוות, בתוכנו. אם באמת הייתן חברות, אני בטוח שהיא לא הלכה ממך, לא באמת :). ואגב, אותה סיפור שהיה לי עם מישהי שקוראים לה דנה, גם היא נפטרה..
. אם תרצי לדבר על זה, את תמיד מוזמנת להוסיף אותי למסן ([email protected]).

יונתנטן

New member
וואי איזה שיט.

חבר טוב שלי נפטר לפני שנתיים גם. :( לפעמים אנחנו נזכרים בו בכיתה זה מעציב. אבל אין מה לעשות. דרך העולם שאנשים עוזבים אותנו. יום אחד כולנו נפגש למעלה

yuvalspot15

New member
אני מצטערת על הטימטום אבל...

היא נפטרה או לא? \:: אם כן אני ממש משתתפת בצערך ומבטיחה לך שבסופו של דבר תמצאי חברה טובה חדשה :): זה כבר קרה לי יותר משלוש פעמים.. חברות שלי לא באמת "נפטרו" אלא יותר הפסקנו להסתובב ביחד וזה עצוב מאוד אני בטוחה. לי אישית קשה נורא להסתדר עם המוות אבל אני מבטיחה שיהיה בסדר. הכל מסתדר. לטובה או לרעה. בסוף לא משנה מה... יהיה טוב. מאחלת חיים ארוכים ומספקים. D: 3>

למעלה