חדשה

Shir136

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

שלום לכולם
אז אני שיר, בת 16 וחצי מהמרכז. אז כמובן שאני מאוווד אוהבת את טוקיו הוטל. השיר הראשון שלהם ששמעתי היה מונסון ובעקבותיו התחלתי לאהוב אותם ובמשך שנה בערך שמעתי רק שירים שלהם באנגלית, עד שהתאהבתי בשפרינג נישט
מאז התחלתי לשמוע שירים שלהם בגרמנית, אבל ידעתי את המילים של כמה שירים בודדים וגם זה בזכות כמה תעתיקים לעברית שמצאתי באינטרנט. ככה זה היה עד שהם הוציאו את הומנואיד לא מזמן ולגמרי התאהבתי בשירים בגרמנית (בעיקר בטרוימר
) ואמרתי לעצמי שאני חייבת ללמוד לקרוא גרמנית, אז הדפסתי כל מיני הסברים מהאינטרנט לגבי האותיות וההגייה שלהם ואחרי יומיים כבר ידעתי לקרוא גרמנית. אומנם קצת לאט, אבל הסתבר לי שלקרוא גרמנית זה בכלל לא קשה כמו שחשבתי. מממ אז בעקבות טוקיו הוטל לגמרי התאהבתי בגרמנית ובכל מה שקשור לגרמניה. אני שומעת שירים בגרמנית (חוץ מטוקיו הוטל) ורואה סרטים בגרמנית, וכמובן שאני היחידה בבית שחושבת שגרמנית זה כזה נהדר. אבא שלי שונא גרמנית וכנ"ל לגבי שאר המשפחה (למרות שהצלחתי לגרום לאחותי לחרוש על מונסון ולדעת לשיר את הפזמון של שפרינג נישט
). אבל לא מפריע להם שאני אוהבת את זה, ככה שאין בעיה :) אז זהו בעיקרון, חוץ מזה אני מאוד אוהבת לשיר ולרקוד (עד לא מזמן עשיתי את זה בצורה מקצועית) וכרגע אני מנסה להבין איך אני הולכת להצליח בכל המתכונות והבגרויות שמתקרבות
המשך שבוע מקסים לכולם, ותסלחו לי אם הייתי אמורה לשרשר את ההודעה למקום מסויים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני תהילה, בת 15 [בדיוק עוד חודש - 16
], מירוחם :) השתלבות מהירה ונעמה

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifהו, הלו ^^

ברוכה הבאה לפורומנו הצנוע
אני תומי, 16 מ...אמ. חור... שתהיה לך השתלבות מהירה וזה, ואני מקווה שתהני

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

שי | 14 | ממודיעין :) השתלבות מהירה

e t a

New member
../images/Emo245.gifברוכה הבאה! שמח שהצטרפת אלינו ../images/Emo24.gif

וזה גם סבבה לגמרי שפתחת הודעה חדשה לספר על עצמך, ככה הכי טוב להתחבר לחברי הקהילה בפורום
קוראים לי דני, אני בן 18 מפתח תקווה, וגם לי יש פטיש מטורף לגרמנית בעקבות טוקיו הוטל
למדתי קצת שיעורי גרמנית פרטיים, תוכנות, מילונים, חוברות לימוד וכו' לשפה
! ממ.. יש לי כלבה בשם לוסי, אני מאורס לבחורה מדהימה בשם מיכל, ואני עומד לקנות תוכי ג'קו!! חח מקווה שמאוד תהני בפורום שלנו, בכל יום נפתחת פינה אחרת או שתיים, ואת יותר ממזומנת להשתתף - חלק מהפינות גם נושאות פרסים

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif חחח ברוכית!! 3:

היילו - היילו. ^^ אני היילי\ ליהי בת 19, מהמרכז.~ האמ, טוב אני גם שומעת מוזיקה בגרמנית וכו' ולא רק ט"ה~ מכירה את PANIK?!*-*האע טימו333> הם היו פעם נוודה טאן. האמת שכבר שנה וחצי כמעט שנתיים לא שמעתי ט"ה.XDD אני שומעת אותם מתקופת דבליש כבר.. וזה די הרבה שנים אבל הם לא הלהקה היחידיה בעולם. אז לא יוצא לי לשמוע אותם הרבה.XD כי אני שומעת הרבה אחרות.~קיצר תרוצים.XD וואלקם לביתנו הקט! ^^

../images/Emo210.gif האלו D:

אני דנדי, בת 15 מטבריה. אני מעריצה של טוקיו כבר שלוש שנים וטום הוא בעלי לעתיד D: ואני מנגנת בגיטרה, שרה, כותבת ... וואו אני ניסיתי ללמוד גרמנית וממש התייאשתי, זה פאקינג כ"כ קשה :O כל הכבוד על הכוח רצון ! השתלבות נעימה ומהירה
מבטיחה לך שיהיה לך מדהים פה

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ברוכלה D:

אני כרמל 16.9 [עוד 3 חודשים פחות יום כלומר ב23.7 - 17 D: ] ת"א השתלבות מהירה ומהנה D:

e t a

New member
ב- 23/07 אני ומיכל נחגוג שנתיים../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאויש, 23.7 זה תאריך נסגד.

בכלל, החודש שלנו זה החודש הכי טוב בשנה חברים. גו אריות

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif D:

בגלל שאני נולדתי בתאריך הזה ? D: כן כן אני יודעת שאני נסגדת והחיים שלכם לא היו אותו דבר בלעדי XD אוי הצניעות XD

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifממ... רגע, את נולדת בתאריך הזה? O_O

חח סתם P: גם, אבל על הדרך גם היומולדת של סלאש [aka סול הדסון הגיטריסט הנסגד] ושל דניאל רדקליף ^^ וזה שבוע ויום לפניי D: אה, ולפני דני גם. אני צריכה להתרגל לזה שיש יותר ממישהו אחד עם התאריך שלי. ><

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif יא מגניב !

ככה לא תשכח את היומהולדת שלי בחייםD: נכון
?

למעלה