חדשה ../images/Emo13.gif
שלום לכולם
אז אני שיר, בת 16 וחצי מהמרכז. אז כמובן שאני מאוווד אוהבת את טוקיו הוטל. השיר הראשון שלהם ששמעתי היה מונסון ובעקבותיו התחלתי לאהוב אותם ובמשך שנה בערך שמעתי רק שירים שלהם באנגלית, עד שהתאהבתי בשפרינג נישט
מאז התחלתי לשמוע שירים שלהם בגרמנית, אבל ידעתי את המילים של כמה שירים בודדים וגם זה בזכות כמה תעתיקים לעברית שמצאתי באינטרנט. ככה זה היה עד שהם הוציאו את הומנואיד לא מזמן ולגמרי התאהבתי בשירים בגרמנית (בעיקר בטרוימר
) ואמרתי לעצמי שאני חייבת ללמוד לקרוא גרמנית, אז הדפסתי כל מיני הסברים מהאינטרנט לגבי האותיות וההגייה שלהם ואחרי יומיים כבר ידעתי לקרוא גרמנית. אומנם קצת לאט, אבל הסתבר לי שלקרוא גרמנית זה בכלל לא קשה כמו שחשבתי. מממ אז בעקבות טוקיו הוטל לגמרי התאהבתי בגרמנית ובכל מה שקשור לגרמניה. אני שומעת שירים בגרמנית (חוץ מטוקיו הוטל) ורואה סרטים בגרמנית, וכמובן שאני היחידה בבית שחושבת שגרמנית זה כזה נהדר. אבא שלי שונא גרמנית וכנ"ל לגבי שאר המשפחה (למרות שהצלחתי לגרום לאחותי לחרוש על מונסון ולדעת לשיר את הפזמון של שפרינג נישט
). אבל לא מפריע להם שאני אוהבת את זה, ככה שאין בעיה אז זהו בעיקרון, חוץ מזה אני מאוד אוהבת לשיר ולרקוד (עד לא מזמן עשיתי את זה בצורה מקצועית) וכרגע אני מנסה להבין איך אני הולכת להצליח בכל המתכונות והבגרויות שמתקרבות
המשך שבוע מקסים לכולם, ותסלחו לי אם הייתי אמורה לשרשר את ההודעה למקום מסויים
שלום לכולם