חדשה

danielb154

New member
חדשה../images/Emo13.gif

היי,קוראים לי דניאל,בת 16,מקווה להשתלב מהר

היי../images/Emo13.gif ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני שירי
אני שמחה שהצטרפת אלינו, שתפי איזה ממבר הכי אהוב עליך ואיך התחלת לאהוב את הלהקה?

הי דניאל ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אז יאללה לשפוך ג'וס מי מה מו .. (אגב אני מורי נעימאוד)

danielb154

New member
תודה רבה לכולכם../images/Emo13.gif

חח מה אני הכי קטנה?בן כמה אתה?ובכלל רוב חברי הפורום עברו את ה25 כי הם חולים על טייק דאת מהניינטיז בטח נכון? אממ אוקיי..חברי הלהקה האהובים עליי הם רובי וג'ייסון,אח''כ גארי ומארק ואת האוורד משום מה אני אוהבת אבל הכי פחות(אולי בגלל שהפעם הראשונה שראיתי אותו הייתה בפיישנס,והיה לו שם סוג של כבשה שחוטה על הראש,כנראה שזה השפיע עליי עד היום..חחח) את רובי אני אוהבת מכיתה ה',היה את feel באיזה ערוץ ברדיו וממש התאהבתי בשנייה הראשונה,עד היום זה השיר שלו שאני הכי אוהבת יחד עם נו ריגרטס..בתקופה הזו לא ידעתי על טייק דאת או שבכלל רובי קשור אליה באיזושהי דרך.. את טייק דאת הכרתי בערך שנה וחצי\שנתיים אחרי ב2006,כשפיישנס יצא והיה בכל המגזינים הבריטים ובערוצי המוזיקה דברים על הלהקה הזאת שהתאחדה אחרי הרבה שנים..בהתחלה אמרו בוי בנד אז קצת נרתעתי,אבל יום אחד היה את פיישנס באמטיוי והחלטתי שאני לא יעביר וישאיר את השיר הזה וחשבתי שהוא ממש טוב,אח''כ אני זוכרת שראיתי את אייד ווייט פור לייף אחרי כמה חודשים ואת השיר הזה ממש ממש אהבתי,ככה שכבר היו לי 2 שירים שלהם בMP..ואז כבר היה את רול דה וורלד ואמרתי אוקיי בוי בנד או לא הם סבבה לגמרי אז אתן להם צ'אנס,חיפשתי באינ' ושמעתי כמה שירים ואז ראיתי איזה קליפ ישן שלהם וזיהיתי את הילד החמוד ההוא מאיפשהו ולא ידעתי מאיפה,אז בדקתי בויקיפדיה וגיליתי שזה רובי ובאותה תקופה הייתי ממש אובססיבית לגביו והיה לי כל שיר שלו באמפי ואפילו כמה פוסטרים בחדר אז כמובן כשגיליתי את זה ממש התלהבתי ושמעתי את כל הדיסקוגרפיה והאהבה אליהם נשארה עד היום.. ודאטס איט...סורי על החפירה

ronaldiniho3

New member
אני בן 18

וכן, רוב חברי (סליחה, חברות, אני הבן היחיד פה חח) הפורום עברו ת'25 אני מניח... אנחנו המעריצים החדשים והאמת שכמוך, התחלתי לאהוב אותם בזכות אלבום הקאמבק שלהם, Shine היה השיר שבגללו התחלתי לשמוע אותם... גם לדעתי Feel השיר הכי יפה של רובי, אבל ביחד עם Eternity
אני רואה שאת ממש אובססיבית על רובי, כמו שצריך

היי דניאל! ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

נעים להכיר, אני הילה, בת 22... חחחח גם אני התחלתי מוקדם... בזכות אחותי הגדולה עליי לציין
יש לנו עוד כאן עוד מעריצה בגילך
למרות שנעלמה לנו לאחרונה
(שדמית היכן נעלמת???) ממש לא חפרת! נהניתי לקרוא על החוויה שלך.. מה השיר הכי אהוב עלייך? והאלבום? חחח אז מה? יש לי תחרות על רובי..?
השתלבות מהנה וממכרת

יש לנו עוד מעריצה בפורום

בת גילך, אבל אל תדאגי אומנם יש מאיתנו יותר מבוגרות אבל רובנו עדיין נמצאות אי שם בגיל 16..

orlyshka1

New member
רובנו כאלה קשישות... ../images/Emo13.gif

אבל פה אנחנו קצת בנות 16.... נעים מאוד, אני אורלי!

ווי ווי אם היא קשישה מה תגידי עלי?! ../images/Emo6.gif

אני בת 29 נשואה+3 אבל תקועה אי שם בגיל 16 במיוחד עכשיו שהם חזרו

איך רואים שאת ילדה.... ../images/Emo8.gif

התחתנתי בגיל 23 ובגיל 26 ילדתי את הבכור, בגיל 28 את השניה ולפני שלושה חודשים א השלישי

danielb154

New member
חח אה

זה עדיין יחסית מוקדם...ואמנם באיחור של 3 חודשים אבל מזל טוב,בעוד מספר חודשים לא יישאר לך שום דבר שלם בבית שעשוי מזכוכית

למעלה