תודה רבה לכולכם../images/Emo13.gif
חח מה אני הכי קטנה?בן כמה אתה?ובכלל רוב חברי הפורום עברו את ה25 כי הם חולים על טייק דאת מהניינטיז בטח נכון? אממ אוקיי..חברי הלהקה האהובים עליי הם רובי וג'ייסון,אח''כ גארי ומארק ואת האוורד משום מה אני אוהבת אבל הכי פחות(אולי בגלל שהפעם הראשונה שראיתי אותו הייתה בפיישנס,והיה לו שם סוג של כבשה שחוטה על הראש,כנראה שזה השפיע עליי עד היום..חחח) את רובי אני אוהבת מכיתה ה',היה את feel באיזה ערוץ ברדיו וממש התאהבתי בשנייה הראשונה,עד היום זה השיר שלו שאני הכי אוהבת יחד עם נו ריגרטס..בתקופה הזו לא ידעתי על טייק דאת או שבכלל רובי קשור אליה באיזושהי דרך.. את טייק דאת הכרתי בערך שנה וחצי\שנתיים אחרי ב2006,כשפיישנס יצא והיה בכל המגזינים הבריטים ובערוצי המוזיקה דברים על הלהקה הזאת שהתאחדה אחרי הרבה שנים..בהתחלה אמרו בוי בנד אז קצת נרתעתי,אבל יום אחד היה את פיישנס באמטיוי והחלטתי שאני לא יעביר וישאיר את השיר הזה וחשבתי שהוא ממש טוב,אח''כ אני זוכרת שראיתי את אייד ווייט פור לייף אחרי כמה חודשים ואת השיר הזה ממש ממש אהבתי,ככה שכבר היו לי 2 שירים שלהם בMP..ואז כבר היה את רול דה וורלד ואמרתי אוקיי בוי בנד או לא הם סבבה לגמרי אז אתן להם צ'אנס,חיפשתי באינ' ושמעתי כמה שירים ואז ראיתי איזה קליפ ישן שלהם וזיהיתי את הילד החמוד ההוא מאיפשהו ולא ידעתי מאיפה,אז בדקתי בויקיפדיה וגיליתי שזה רובי ובאותה תקופה הייתי ממש אובססיבית לגביו והיה לי כל שיר שלו באמפי ואפילו כמה פוסטרים בחדר אז כמובן כשגיליתי את זה ממש התלהבתי ושמעתי את כל הדיסקוגרפיה והאהבה אליהם נשארה עד היום.. ודאטס איט...סורי על החפירה