חדשה אני חגית.. בת 16. מקווה להשתלב פה! אגב-זכיתם למנהלת הכי הכי הכי מדהימה בעולם!!!!!! *סוגדת*
C chagiti New member 5/12/06 #1 חדשה../images/Emo13.gif אני חגית.. בת 16. מקווה להשתלב פה! אגב-זכיתם למנהלת הכי הכי הכי מדהימה בעולם!!!!!! *סוגדת*
חדשה../images/Emo13.gif אני חגית.. בת 16. מקווה להשתלב פה! אגב-זכיתם למנהלת הכי הכי הכי מדהימה בעולם!!!!!! *סוגדת*
T the Girl of Love New member 5/12/06 #6 ../images/Emo214.gifאת פשוט מדהימה../images/Emo99.gif ואני שמחה כל כך שהגעת שהגעת לפה יחד איתי... הלוואי שבעולם לא ניפרד מקווה שנהנה פה הכי הרבה שרק אפשר עם כווווווווולם, כולם פה מדהימים, אין לך מושג כמה
../images/Emo214.gifאת פשוט מדהימה../images/Emo99.gif ואני שמחה כל כך שהגעת שהגעת לפה יחד איתי... הלוואי שבעולם לא ניפרד מקווה שנהנה פה הכי הרבה שרק אפשר עם כווווווווולם, כולם פה מדהימים, אין לך מושג כמה
C chagiti New member 5/12/06 #8 את בעצמך מדהימה!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif מקווה מאוד שפה נהנה!! ושלא יעשו לך כלום!!!(בטוחה שלא יעשו לך כלום! כי זה פורום כזה מדהים!!) אוהבתותך!!
את בעצמך מדהימה!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif מקווה מאוד שפה נהנה!! ושלא יעשו לך כלום!!!(בטוחה שלא יעשו לך כלום! כי זה פורום כזה מדהים!!) אוהבתותך!!
ה הדסי מתה על אגמי New member 5/12/06 #11 ברוכה הבאה!../images/Emo204.gif אני הדס, תהני. *קראי את תקנון הפורום*
א אייללוש New member 6/12/06 #18 ברוכית../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif סכימה איתך בקשר למנהלת ה אני איילה א תצטרכי עזרה תפני לעולם שלי |Cאג|אני
ברוכית../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif סכימה איתך בקשר למנהלת ה אני איילה א תצטרכי עזרה תפני לעולם שלי |Cאג|אני
א אייללוש New member 6/12/06 #19 ברוכית../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif סכימה איתך בקשר למנהלת ה אני איילה א תצטרכי עזרה תפני לעולם שלי אני
ברוכית../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif סכימה איתך בקשר למנהלת ה אני איילה א תצטרכי עזרה תפני לעולם שלי אני
ה היללי 2 New member 7/12/06 #20 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif אני הילה וגם בת 16.. הישתלבות נעימה..