חדשה

etieti1

New member
חדשה../images/Emo13.gif

שלום, אני אתי,בת 17 בקרוב... וכמו כולם,אני מתה על רונה!!! השירים שלה יפים...:) מקווה להשתלב=]

dsol

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo8.gif_../images/Emo189.gif

אני דודי

bזוהר

New member
אתי,ברוכה הבאה !!!

סליחה שאני כותבת את זה בשירשור שלך אבל אני פשוט חייבת לפרוק את רגשותיי כלפי השיר החדש אני פשוט כל הזמן שומעת אותו... כל הזמן כאילו... הורדתי אותו לאייפוד, אז כזה כל הזמן בסיבובים- השיר החדש השיר החדש השיר החדש:) הוא כזה יפההההה יואו פעם היא ידעה לסובב את הראשים היום כל הראשים מסובבים גם בלי נשים החושים שלי חדים אנלא אתן לזה לקרות הלילה עוד צעיר והאורוות חצי ריקות תהנהנהנהנהנ

bזוהר

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה חמודהההההההההההה(רונה) גם את גם את..... וצריך לכתוב ליד זה ציטוט מהשיר זה יפייפה... באמת תודה !!!!

שיר ממכר לחלוטין!

(תודה זוהר =] ) "אני פרש רגיש ויש לי הרהורים אבל ההרהורים עושים מקום לקרקורים עם רעב קשה מאוד להתווכח השנה אז האורווה האחרונה היא האורווה הנכונה..." כל היום אני מחפשת אוכל אחרי שאני שומעת את השיר הזה... ממכר!

bזוהר

New member
נכון !!

חחח הייתי עכשיו במקלחת ואני כזה "יווו אני מתה כבר לצאת איזה 5 דק' לא שמעתי את השיר!!" :):) אני דוהרת עם הסוס שלי אורווה אחר אורווה לחפש את החציר הכי מובחר כל האורוות כולן נראות אותו דבר כשמאוחר והשיניים כבר כהו מן הטעם המוכר

ונעשה את זה מסודר יותר- מילות השיר ../images/Emo6.gif

בייבי שיר- עם הסוסים [אין שם רשמי, כן?] אני דוהרת עם הסוס שלי אורווה אחר אורווה לחפש את החציר הכי מובחר כל האורוות כולן נראות אותו דבר כשמאוחר והשיניים כבר קהו מן הטעם המוכר הדרבנות שלי כסופות והאוכף שחור וחם וסיגלתי לי מבט של פרש קצת מהורהר והאורוות כולן נראות אותו דבר כשמאוחר והעיניים כבר עייפו מן המראה המכוער אני שומעת שקוראים לי מאורווה מספר אחת אישה יפה לשעבר שמשתרבב לה המבט היא רוצה שאחבק אותה רק פעם אחרונה לפני שהיא עולה לתחנה שלא עונה פעם היא ידעה לסבב את הראשים עכשיו כל הראשים מסובבים גם בלי נשים החושים שלי חדים אנ'לא אתן לזה לקרות הלילה עוד צעיר והאורוות חצי ריקות מסיבה בעיצומה באורווה של השכנה הם עומדים ליד השוקת וחופרים באדמה יש שמועות על איזה פרח שגדל עקום אם נמצא אותו אולי נוכל לסחוט לו את הצוף הזיעה של הגברים והזיעה של הנשים תתערבב לתוך היין ותזלוג בין הריסים למישהו ייפלט כדור ומישהו יצחק האורוות תמיד פתוחות והמרחק אותו מרחק רוץ בן סוסי רוץ ודהר רוץ בבקעה וטוס בהר קשה מאוד לדעת בשנה האחרונה אם זה נכון שהאדם ביית ת'בהמה אני פרש רגיש ויש לי הרהורים אבל ההרהורים עושים מקום לקרקורים עם רעב קשה מאוד להתווכח השנה אז האורווה האחרונה היא האורווה הנכונה

bזוהר

New member
חח תודה!פשוט נראהלי שזה לא מותר או משהו

אבל לא נורא... נראה לי שלא נורא יוו איזה שיר יפה כיף לקרוא את המילים שלו ונראה לי שלפני ביית היא אומרת באמת... כאילו, באמת ביית ועוד משהו-חח נכון שהיא שרה רוץ בין סוסי רוץ ודהר(למרות שבהקלטה זה ממש נשמע רוץ ובער-אולי היא שינתה מהמקור?יש אבל דבר כזה בער בכלל?),קיצור אז נכון כשהיא שרה את זה מישהו צועקת oh yeah!! או לפחות זה נשמע ככה!כאילו אולי היא צועקת משהו אחר אבל זה ממש נשמע ככה...חח נכון? אה ועוד משהו,אני שמעתי גדל הפוך,לא עקום... אבל השמיעה שלי לא משהו אז לא יודעת וסליחה על כל התיקונים חח יצאתי מזה אחת תיקונית כזאת...מעצבנת..סורי;)

bזוהר

New member
אוף ועוד משהו

(השיר הזה כ"כ יפה שבא לי לבכות) טוב אממ מה שרציתי להגיד, נכון רונה שרה את זה הכי יפה בעולם וכל בנאדם אחר שישיר את זה זה פשוט יהיה פחות טוב, היא כ"כ נכנסת לשיר כזה למילים וכזה....אוף זה מדהים:(:(:(

למעלה