ונעשה את זה מסודר יותר- מילות השיר ../images/Emo6.gif
בייבי שיר- עם הסוסים [אין שם רשמי, כן?] אני דוהרת עם הסוס שלי אורווה אחר אורווה לחפש את החציר הכי מובחר כל האורוות כולן נראות אותו דבר כשמאוחר והשיניים כבר קהו מן הטעם המוכר הדרבנות שלי כסופות והאוכף שחור וחם וסיגלתי לי מבט של פרש קצת מהורהר והאורוות כולן נראות אותו דבר כשמאוחר והעיניים כבר עייפו מן המראה המכוער אני שומעת שקוראים לי מאורווה מספר אחת אישה יפה לשעבר שמשתרבב לה המבט היא רוצה שאחבק אותה רק פעם אחרונה לפני שהיא עולה לתחנה שלא עונה פעם היא ידעה לסבב את הראשים עכשיו כל הראשים מסובבים גם בלי נשים החושים שלי חדים אנ'לא אתן לזה לקרות הלילה עוד צעיר והאורוות חצי ריקות מסיבה בעיצומה באורווה של השכנה הם עומדים ליד השוקת וחופרים באדמה יש שמועות על איזה פרח שגדל עקום אם נמצא אותו אולי נוכל לסחוט לו את הצוף הזיעה של הגברים והזיעה של הנשים תתערבב לתוך היין ותזלוג בין הריסים למישהו ייפלט כדור ומישהו יצחק האורוות תמיד פתוחות והמרחק אותו מרחק רוץ בן סוסי רוץ ודהר רוץ בבקעה וטוס בהר קשה מאוד לדעת בשנה האחרונה אם זה נכון שהאדם ביית ת'בהמה אני פרש רגיש ויש לי הרהורים אבל ההרהורים עושים מקום לקרקורים עם רעב קשה מאוד להתווכח השנה אז האורווה האחרונה היא האורווה הנכונה