חדשה

misheani

New member
בדיוק בגלל זה היא כתבה את השורה

"אז האורווה האחרונה היא האורווה הנכונה". היא אמרה שהיא כותבת *בעיקר* כשהיא בדיכאון-פרידה, לא רק. זה נשמע לי כמו שיר שמח הומוריסטי, מודע לעצמו ודי פרובוקטיבי מבחינת המטאפורות המיניות שבו ("לשתות לפרח את הצוף"? חשבתם על המשמעות של זה כשמשווים את זה לאיבר מין נשי?). הוא מדבר על החיפוש אחר נשים (וסקס) ואחרי אהבה, ומשלים בשמחה עם זה שהיא כבר לא צריכה לדהור מאורווה לאורווה כי היא מצאה את האחת הנכונה. זה די ברור, ולעשות מזה משמעויות של "מה זה אומר על האדם שמביית בהמות" נשמע לי מעט מרחיק לכת.

bזוהר

New member
לא הייתי אומרת ממש שזה שיר שמח האמת..

אולי כזה רק בשורה האחרונה באמת. האמת שלי היה יותר הדגש על תיאור האורוות והמקום הזה ואיך הדברים מתנהלים בו-איך היא(הפרש)רואה את הכל, מאשר באמת מה שאת אמרת, שזה ממש מעניין ויפה דווקא.. גם "רוץ בן סוסי רוץ ודהר" איפה שהיא הכניסה את זה עשה לי קונוטציה למין, שכאילו מתחולל באורוות בצורה אולי..בהמתית?("הזיעה של הגברים והזיעה של הנשים......")

misheani

New member
כן, יש בו גם עצב מן הסתם

שיר של רונה, אחרי הכל- חייבת להכניס קצת כאב לב, שברון לב והחמצות שהתרגשו עליה בדרך. אבל בשורה התחתונה- היא מצאה את האורווה. "התחנה שלא עונה"- מה זה המשפט הזה בדיוק? וכן, הבית הזה באמת תיאור של כל הבהמתיות הזאת, לא של הסקס, אלא של הכמו בורדל-פריזאי-בוהמייני כזה שבו הכל קורה וכולם חושקים בכולם ומנסים למצוא בסקס את הגאולה- כך אני רואה את זה...

0mroosh

New member
טיפוס דקדנטי רונה.

מופיעה בבארים חשוכים ואפלים, בין בתי זונות ומוסכים. רונה בודלר. מסכים עם מסקנותיך.

a10m

New member
../images/Emo176.gif

"אני פרש רגיש ויש לי הרהורים אבל ההרהורים עושים מקום לקרקורים עם רעב קשה מאוד להתווכח השנה אז האורווה האחרונה היא האורווה הנכונה" לי זה נשמע כאילו היא פשוט נכנעת לרצונות הבסיסיים שלה... עם רעב קשה להתווכח ולכן, האורווה האחרונה היא האורווה הנכונה. אז זו בהחלט השלמה אבל לא בטוח שהסיבות "העמוקות". גם לדעתי השיר בהחלט מודע לעצמו ונוטף מטפורות/דימויים (אני לא ממש זוכרת מה ההבדל) מיניים/ות.

a10m

New member
../images/Emo176.gif

והאמת ש: "קשה מאוד לדעת בשנה האחרונה אם זה נכון שהאדם ביית ת'בהמה" לא מסתדר לי...

SheIIy

New member
אהבתי,

לא חשבתי על הפירוש הזה של המשפט ``אז הארווה האחרונה היא הארווה הנכונה`` בתור פשרה... יפה. ובמשפט לפני - `עם רעב גדול להתווכח השנה` אני חשבתי דווקא שהמילה `להתווכח` היא דרך מעניינת לומר שיש לה רעב גדול לזוגיות שכוללת בין היתר גם ויכוחים... הגיוני שיש לה רעב גדול להתווכח? חחח..

misheani

New member
זה "הפוך" וזה "רוץ ודהר"

וזה oh yeah והבית השלישי הוא האהוב עלי. ההקלטה שלי ממש לא רעה, אולי זאת הקלטה אחרת?

DeepThoughts

New member
רונה wild wild west

חיפוש אחר אהבה נהנתנות חוסר ביטחון בשלטון אי סדר "אם זה נכון שהאדם באמת ביית את הבהמה"

0mroosh

New member
"אני רונה קינן, אני אינטרטקסטואלית ויש לי

הרהורים". שיר מקסים ונעים. רוב תודות.
[רק לציין זכויות יוצרים באופן מפורש, בכדי להמנע מבעיות..
].

noa08128

New member
הלו אני חייבת לשמוע!

עשיתם לי חשק! יאללה הלכתי לציפור הכחולה

SheIIy

New member
אני גם רוצה /tapuzforum/images/emo10.gif

עשיתם לי חשק להתמכר לשיר ורק ביום חמישי אני מגיעה הביתה... מי מתנדב לשלוח לי אותו עוד יומיים?

bזוהר

New member
כיף ששימחתי אותך../images/Emo99.gif

ועוד עם האייקון שלי(
)פעמיים זה בכלל נפלא

nogag7

New member
../images/Emo205.gif *צומי* גם אני רוצה את השיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא יודעת על מה מדובר, אבל זה נשמע טוב
. יש לי סולסיק.. ומסנג'ר. מי עוזר לי?

למעלה