חדשה

חדשה../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

לא ידעתי שיש פורום לסדרה המעולה הזו
אחת הסדרות הטובות שראיתי לאחרונה
(בנוסף לשארק
) האחים ווינצ'טסר כמובן כובשים כל פרק מחדש
במיוחד ג'נסן שעושה את זה מאז ימי חיינו, דרך מלאך שחור, סמולוויל וכו'
אני לצערי פספסתי את העונה הראשונה בשידור הראשון ביס אז אני צופה בשידור חוזר ונהנית מכל רגע
יש עוד מישהו שצופה בשידור של יס
ידוע מתי העונה השנייה תגיע
אישרו את על טבעי לעונה שלישית נכון
ועכשיו עליי.. אני רוית, בת 16 וקצת יותר מחצי
מקווה שאהנה פה

ושאלת ספויילר../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

זה נכון שאלונה טל תשחק את אהובתו של דין

היי רוית, ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

קודם כל יפה מאוד שאת אוהבת את הסידרה, ועוד יותר יפה שאת מודעת לכל הסדרות שג'נס שיחק בהם...את מוזמנת גם לקומונה שלי על ג'נסן...שם תמצאי את רוב העדכונים על המושלם שלנו..
העונה השניה אמורה להגיע ליס בקרוב מאוד...אחרי שישודרו כל הפרקים של העונה הראשונה בש.ח לעל טבעי אכן יהיה עונה שלישית
ובקשר לשאלת ספוילר
נכון ולא נכון...אלונה טל המתוקה (ובלי סימני בחילה בבקשה!) כן שיחקה ב-3 פרקים בעונה השניה...אבל לא בדיוק התפתח בינה לבין דין משהו (לעזאזל עם הכותבים!) היה אמור להתפתח..אבל החליטו משום מה שהקשר ביניהם יותר כמו של אח ואחות או משהו אז בינתיים לא פיתחו את זה...אבל מקווה שאולי זה ישתנה..

הבנתי, תודה../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

ולגבי הסימן בחילה, את לא צריכה להיעלב מזה או משהו חס וחלילה, אני פשוט לא מחבבת את השחקנית בכלל ואין לי כוונה להסתיר את זה
גם אני אוהבת סלבריטאים שאחרים לא אוהבים, פשוט מתעלמים
כמו שאומרים "על טעם אפשר רק להתווכח.." ונכנסתי כמובן לקומונה וראיתי המון תמונות של היפיוף הזה
אחחח הוא מדהים! אני פשוט מתה עליו. תגידי, הבנתי שהוא מהבחורים האלה שיוצאים עם כמה בו זמנית ואף אחת מהן לא רצינית וכזה.. זה נכון
וקראתי גם שמישהי שהיא לא בריאה נפשית התנפלה עליו או משהו כזה..
הסדרה הזו פשוט מעולה!
אני כ"כ שמחה שלמרות השעה התקועה החלטתי שלא לוותר עליה

תשובה לשאלתך....

מה פתאום, ג'נסן ממש לא כזה...הוא ממש לא נראה לי אחד שיוצא עם כמה בו זמנית...היו לו שתי קשרים די רציניים של הרבה זמן...היתה אחת בשם ג'ינה נדמה לי..ואחרי זה אחת מפגרת שכולנו שונאות בשם ג'ואנה (נערת פלייבוי כזאתי), הוא יצא כמה חודשים עם מישהי ששיחקה בפרק 11 של על טבעי עונה ראשונה... וזה אלה שיודעים עליהן...מאז לא דיווחו על עוד שהוא יצא איתן...מישהי שהיתה באיזה אירוע בלונדון שהוא נכח בו אמרה שהוא היה עם חברה שלו כל הזמן..אבל לא ידוע עליה פרטים... קיצר, אחרי שחפרתי..
למרות שג'נסן בן 29, נראה לי די רחוק היום בו הוא יתחתן...הוא נראה לי עדיין מחפש את הDREAM GIRL שלו....(אני!! בוא לישראל!) וכן היתה מישהי פסיכית שהתנפלה עליו באירוע...קפצה עליו וסירבה לעזוב...מזל שיש לו שומרי ראש... אז רוית, תכתבי גם בקומונה שלי, לא רק פה...
לא יזיק עוד אנשים שם

darklighter

New member
דנוש החכמה ענתה לך על כל השאלות../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

אז אני אוסיף ברוכה הבאה
יש לך כינוי יפה...

darklighter

New member
לא כי:../images/Emo190.gif

א. אני בלונדון עכשיו. ב. גם בבית אין לי יס. אז אני רואה בדרכים אחרות

למעלה