חדשה../images/Emo140.gif
היי, אני בת 19 חדשה ומבולבלת..מקווה להשתלב בפורום
. התחלתי לחשוב ברצינות על האפשרות שאני אסקסואלית בעקבות שיחות עם חברה..בפעם הראשונה הבנתי עד כמה אנשים חושבים על מין (עד עכשיו הייתי בטוחה שהאנשים שחושבים הרבה על מין הם מיעוט, והתקשורת פשוט מנפחת את כל העניין וגורמת לזה להיראות כאילו כולם חושבים הרבה בקשר למין), והבנתי עד כמה אני שונה..אני סטרייטית (ולא היה קל לגלות את זה..הרי לא חשבתי לא על בנים ולא על בנות בצורה מינית) ולא ראיתי צורך לפנטז על מישהו, גם לא בניסיונות המעטים שלי "לספק את עצמי". עד לא מזמן לא אהבתי נשיקות - מה שהיה לי עם החבר האחרון היה פריצת דרך, הוא הראשון שנהניתי להתנשק איתו, ויש בנים שאני כן רוצה לנשק. אני פוחדת מחדירה, יש כאלה שיגידו שזה מסביר את חוסר המשיכה שלי למין. אבל מצד שני, גם אצל בנות שפוחדות מהפעם הראשונה יש בד"כ צורך מיני שמאזן את זה וגורם להם בסופו של דבר לעשות את זה. אצלי לא. ההגדרות מרתיעות אותי, אני לא רוצה לשים על עצמי תווית כ"כ מחייבת - "אסקסאלית", אני לא רוצה לפסול את האפשרות שאני אעשה פעם סקס (אולי "עם האוכל בא התאבון"..? חוץ מזה, בכל זאת אני רוצה ילדים) ואפילו אהנה מזה. אני רוצה קשר רומנטי עם אינטימיות וקירבה אבל לא משהו שהוא מיני באופן ברור. חוץ מזה, קצת מבאס אותי לדעת שלא הרבה יודעים מה זה אסקסואלים ועוד פחות מהם מגדירים את עצמם בתור אסקסואלים, אני רואה שלא יהיה קל להכיר אסקסואל. דרך אגב, הטאגליינס מצויינים...
היי, אני בת 19 חדשה ומבולבלת..מקווה להשתלב בפורום