חדשה

Nielle

New member
חדשה../images/Emo140.gif

היי, אני דניאל ואני בת עוד מעט 16...תמיד אהבתי את דנה ברגר אבל לאחרונה התחלתי לשמוע אותה המון..היא כותבת, מלחינה, זמרת מדהימה ומעולה וגם ממש יפה
השיר האהוב שלי שלה הוא חמימות חולפת כרגע, מקווה להתמכר לעוד... מקווה להשתלב וזה
דניאל.

זאת אומרת../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

מעבר למה שסיפרת.. מאיפה את? מתי שמעת את דנה בפעם הראשונה ובלהבלה

Nielle

New member
זה היה ליל קיץ אופיייני, הרדיו היה

מכוון על גלגל"צ ואז..אז זה קרה! שמעתי את דנה לראשונה בחיי ומאז חיי השתנו. טוב..נו, אני מודה. אז המצאתי את זה? אז מה? אני לא באמת זוכרת מתי שמעתי לראשונה את דנה
ואני מרמת גן

Nielle

New member
לספר על עצמי?:)

מה כבר אפשר לספר? כמו שאמרתי עוד מעט אני בת 16...אני שומעת רוק ישראלי ולועזי, מוזיקה ישראלית וגם לפעמים קצת פופ בלתי מזיק. להיות יותר ספציפית? רד הוט צ'ילי פפרז, גרינדיי, ביטלס, דה סמיטס, בלאר, רונה קינן, אביב גפן, היהודים, R.E.M, מוניקה סקס, משינה, מדונה, מאטרפיקס, ברי סחרוף, אלאניס, קצת אריק איישטיין&גידי גוב, ארכדי דוכין, עברי לידר ואממ..מה עוד?
התחלתי לשמוע את דנה בעקבות האייפוד מיני שאחי המדהים שלח לי בהפתעה מארה"ב, מה שגרם לי להוציא את כל הדיסקים שלו ושל אחותי מהארון ולסדר מחדש את הכל... הכי כיף בעולם
מה עוד אפשר לספר?

BurningUp10

New member
ברוכה הבא:)

ברוכה הבא לפורום:) ואני חושב שאת תתאהבי בעוד הרבה שירים של דנה עם תשמעי אותם. ממליץ לך להתחיל בדיסק "עד הקצה" ואחרי זה לדיסק "תוך כדי תנועה" שלדעתי הכי טובים:) והאחרים גם מצויינים:)

Nielle

New member
אמ..

שמעתי בינתיים כמה שירים מפשוט להיות והיום שמתי את הדיסק השני באייפוד אז אתחיל לשמוע אותו גם

מילי17

New member
ברוכה הבאה דניאל../images/Emo24.gif

אז קודם כל תהני המון בפורום
וכמה שאלות קלילות להכרות- חמישה שירים אהובים של דנה: דיסק אהוב: מטרופולין או בלאגן: יצא לך לשמוע כבר שירים מהדיסק החדש? מה את חושבת עליהם: מתכוונת להגיע למגדלי האופרה בת"א ב31.3: איל התחלת לשמוע דנה? ו... זהו! יומטוב
מיל

למעלה