חדשה[= היי מור 13 מבת ים תציגו את עצמכם...
L Little McMickey New member 13/3/08 #2 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifשלום D: אני מיכללללל בת 17 וחצי ואני מקרית ביאליק ואוהבת את דני אבל באמת באמת אוהבת XDDD וכן אני הזויה בזה חח תגלי שהפורום הזה נורא הזוי.. ומצחיק... תמיד מצחיק כאן
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifשלום D: אני מיכללללל בת 17 וחצי ואני מקרית ביאליק ואוהבת את דני אבל באמת באמת אוהבת XDDD וכן אני הזויה בזה חח תגלי שהפורום הזה נורא הזוי.. ומצחיק... תמיד מצחיק כאן
F fobnikit New member 13/3/08 #6 חחחחחח../images/Emo15.gif כה ראיתי בשרשור האחרון עם ההומופובית המטומטמת הזאת התנפלו עליה בצדק
F fobnikit New member 13/3/08 #7 מזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo15.gif *מצטערת שאחרתי בחמש ימים*
ג גילולית New member 13/3/08 #4 ../images/Emo205.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif גילי 14 ו8 חודשים מחר (אבל מי סופר ) תל אביב דני מי הפייב שלך
../images/Emo205.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif גילי 14 ו8 חודשים מחר (אבל מי סופר ) תל אביב דני מי הפייב שלך
D DoLi it is Me New member 13/3/08 #5 ברוככה ../images/Emo140.gif.. אני רואה שיש כאן קהל נחרב של פורום פוב.. חח... דורית ,14.5 מהמרכז :]
י יעליקק New member 13/3/08 #9 ../images/Emo15.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif יעל, 13, מרכז דני ~תמונה אקראית~ ו... את יכולה בבקשה לשנות מאומץ ? כי הוא שלי כבר ממזמן ><" חח סורי
../images/Emo15.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif יעל, 13, מרכז דני ~תמונה אקראית~ ו... את יכולה בבקשה לשנות מאומץ ? כי הוא שלי כבר ממזמן ><" חח סורי
L Little McMickey New member 13/3/08 #11 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif לשנות מאומץ XD איזה תמונהה אוהווו
י יעליקק New member 13/3/08 #20 ../images/Emo15.gifמה הבעיה עם לשנות מאומץ../images/Emo35.gif תראי את רייבןXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
../images/Emo15.gifמה הבעיה עם לשנות מאומץ../images/Emo35.gif תראי את רייבןXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
S Simple Girl 175 New member 13/3/08 #28 ../images/Emo215.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כלכל הרגת אותי עכשיו |! אני לתומי מסתכלת בהודעות ולפתע אני רואה את זה.. מה להיות חולת מאומציזם?! אה?! אה?!
../images/Emo215.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כלכל הרגת אותי עכשיו |! אני לתומי מסתכלת בהודעות ולפתע אני רואה את זה.. מה להיות חולת מאומציזם?! אה?! אה?!
י יעליקק New member 13/3/08 #30 ../images/Emo15.gifXDDDD כפרעליך../images/Emo24.gif אז מה, אין בעיה להיות חולת מאומציזם אבל שזאת תהיה רק את, כי אז זה לא יהיה מיוחד
../images/Emo15.gifXDDDD כפרעליך../images/Emo24.gif אז מה, אין בעיה להיות חולת מאומציזם אבל שזאת תהיה רק את, כי אז זה לא יהיה מיוחד
A adiozery101 New member 13/3/08 #14 הייי לך P: אניי עדי עוזרי מרמת גן פייב טום והארי .... חחח אבל אני גם אוהבת את דני ודאגיי XDD