*חדשה*

*חדשה* ../images/Emo163.gif

שלוווום!! אני חדשה פה... אממ אני לא יודעת אם בדיוק לקרוא לי "מעריצה" של מישל אבל אני ממש אוהבת את השירים שלה!!!!!! אני מכירה את כל הדיסק הראשון שלה בע"פ (לפחות נדמה לי שזה הראשון שלה..) יש לי 2 דיסקים שלה על המחשב אז אני לא בדיוק יודעת.. אבל.............. מה שאני כן יודעת שקוראים לו The spirit room (תעדכנו אותי איזה דיסק זה..) מהדיסק השני (שאני גם משערת שהוא השני למרות שאני בכלל לא יודעת) אני מכירה שיר אחד שקוראים לו Are You Happy Now? תהרגו אותי אבל בחיים שלי לא ראיתי קליפ שלה
*מבויישת* הקיצר אם מעניין אותכם קוראים לי הילה.. ובכלל נרשמתי פה רק בשביל פורום מכושפות ופתאום מצאתי אותכם! איזה כיייף!
אהה ואם אתם לא יודעים היא הופיעה שם באיזה פרק אחד ועשתה הופעה חיה...
אני לא זוכרת כ"כ לאיזה שיר אבל זה היה נחמד.. טווווב אז אני מקווה שתקבלו אותי
למרות שאני חפרנית!!

I Love Paige

New member
ברוכה הבאה

אממ, אני לא כ"כ סגור בקשר לקטע עם הדיסקים... אני בטוח שמישהו אחר ישמח לענות. מה שכן, הדיסק השני שהזכרת זה Hotel Paper וזה האחרון שיצא. אממ, אני פעם גם לא ראיתי אף קליפ עד שפשוט החלטתי שנמאס לי והורדתי כל קובץ וידאו שראיתי שקשור למישל.
והיא הופיעה בפרק המאה, 5x12, עם השיר Goodbye to You [והופיעה בבאפי 6x08 עם אותו השיר]. זהו, תהני בפורום.

OrdinaryDay

New member
ברוכה הבאה../images/Emo142.gif

צדקת, יש לה שני דיסקים רישמים ועוד דיסק דמו-Broken Bracelet. אני מנחשת שהתחלת לאהוב אותה די מאוחר ולכן לא ראית קליפים שלה. היו לה שני קליפים שהיו בפראש באמ טי וי שלנו והכניסו לנו אותה במודע כל שעה עגולה
אולי עידו יתן לך קישור לקליפ

Shibby Master

New member
אהלן הילה

ברוכה הבאה לפורום! אולי הוא לא שורץ באנשים ומתעדכן פעמיים בדקה, אבל הוא איכותי חם ואוהב.
אגב זאת רק אני או שרוב/כל חברי הפורום פה הם גם צופים קבועים של מכושפות ורשומים בפורום מכושפות?

I Love Paige

New member
אמ.

אם כבר הזכרת את ה"חם ואוהב", מה עם "מגובש"? אני בעד מפגש פורום בפסח. זה ייתן קצת חיים לפורום, ובהחלט יגבש.

Shibby Master

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד, לא נראה לי שהיה אי פעם בתולדות הפורום מפגש...

E

Elektra Natchios

Guest
אני לא צופה קבועה של מכושפות..

זה פשוט נהיה מעצבן אחרי שהם רצחו את פרו...

dun16

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

אני אוהבת כשמצטרפים חדשים!! כן, צדקת. הדיסק הראשון שלה (חוץ מהדמו שלא ניתן ממש להשיג) הוא דה ספיריט רום והדיסק השני הוא הוטל פייפר שבו יש את אר יו הפי נאו... אפשר לראות כמה קליפים באתר הרישמי שלה
www.michellebranch.com אם אינ לא טועה אפשר לראות שם את are you happy now,breathe ונראה לי שזהו... מקווה שתהני!!!!! ואני לא בפורום מכושפות.... כבר שנים של ראיתי... הייתי מכורה לזה כשפרו הייתה אבל מהפרק הראשון עם פייג' הפסקתי לראות... אהבתי אבל ממש את העונה הראשונה... אהבתי פרק אחד שהיה לופ כזה והן חזרו בזמן לתקופה שהן היו קטנות... זה היה פרק חמוד...

dun16

New member
המשך...

מצאתי...! תכנסי ל: www.michellebranch.com ושם אחרי שהאתר עולה על music & video ושם אפשר לראות את 2 הקליפים... וברקע של האתר אפשר לשמוע את השיר החדש של ג'סיקה ומישל the good kind

E

Elektra Natchios

Guest
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

נצלש../images/Emo9.gif

גמני חדשה:> רוני מרעננה
התאהבתי לאחרונה שוב,במוזיקה המדהימה של מישל

I Love Paige

New member
רוני מרעננה ../images/Emo6.gif

אמ, כן, מצאתי שהמוזיקה של מישל זו באמת מוזיקה שמתאהבים בה מחדש. אצלי, אחרי חודשיים-שלושה יש לי איזו הפוגה קלה, ואני שומע סגנונות אחרים וכאלה... ואז אני מגלה את זה על המחשב, ומתאהב מחדש. זה משעשע.

למעלה