חדשה! שלום אני קארין ואני חולה על מקפליי!!! ואני חולה על דאגי!!!!!!!!
D dougie69 New member 4/12/05 #1 חדשה!../images/Emo168.gif שלום אני קארין ואני חולה על מקפליי!!! ואני חולה על דאגי!!!!!!!!
H Hip Hop star New member 4/12/05 #3 הלו הלו קארין!../images/Emo3.gif ברוכה הבאה! אני אלה תהני! מה שמזכיר לי שקארין נעלמה מישהי יודעת אם זה באמת קשור ללימודים? ולגביי קארין החדשה,מאיפה את?בת כמה?מאיפה הכרת את מקפליי וכיצד הגעתי אלינו?
הלו הלו קארין!../images/Emo3.gif ברוכה הבאה! אני אלה תהני! מה שמזכיר לי שקארין נעלמה מישהי יודעת אם זה באמת קשור ללימודים? ולגביי קארין החדשה,מאיפה את?בת כמה?מאיפה הכרת את מקפליי וכיצד הגעתי אלינו?
ל ליטל לוי היחידה123 New member 4/12/05 #4 שלום שלום... היי קארין .... ביי קארין חח... סתאםם.. היי קארין אני ליטל .ל. תהני פה ...
D dougie69 New member 4/12/05 #8 היי hip hop star שלום, אני בת 15, מיוקנעם. אני הגעתי אליכם דרך חברה.. ו..הגעתי למקפליי דרך MTV
R Rowdy Girl New member 4/12/05 #9 וולקאם :] אנג'וי! ובאמת... כמו שאמרתי לאלה במסן... מישהו שמע מקרין???? שחר? אולי את? נראלי שאת הכי בקשר איתה פה
וולקאם :] אנג'וי! ובאמת... כמו שאמרתי לאלה במסן... מישהו שמע מקרין???? שחר? אולי את? נראלי שאת הכי בקשר איתה פה
L lollipop1 New member 4/12/05 #10 ברוכה חומד! ../images/Emo24.gif אני עינב.. ומקווה שבקרוב אקלוט שכותבים קארין ולא קרין :\
S sap sapir New member 4/12/05 #11 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני ספיר בת 15 גם אני אוהבת את דאגילההההה
L Love Bem New member 4/12/05 #14 אחחחחחחחחח....כואב לי!../images/Emo122.gif מה נשמע קראינוש?פחעחעחעחע.... אני איימי ואני ילדה לא קשורה! ויש לי פיצול שקוראים לו ג'ק ודאגי הוא היחיד שאני אוהבת ממקפליי ואני שונאת פופ אבל מקפליי שינו את חיי קיצר השתלבות נעימה שהיו לך חיים יפים טוב לפחות יותר יפים משלי זה בטוח!
אחחחחחחחחח....כואב לי!../images/Emo122.gif מה נשמע קראינוש?פחעחעחעחע.... אני איימי ואני ילדה לא קשורה! ויש לי פיצול שקוראים לו ג'ק ודאגי הוא היחיד שאני אוהבת ממקפליי ואני שונאת פופ אבל מקפליי שינו את חיי קיצר השתלבות נעימה שהיו לך חיים יפים טוב לפחות יותר יפים משלי זה בטוח!
• •ExtraordinarY GirL• New member 5/12/05 #18 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ../images/Emo80.gif