חדשה אז אל תבהלו אם תראו הודעות ממני בזמן בקרוב
P palola New member 23/8/05 #1 חדשה ../images/Emo176.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif אז אל תבהלו אם תראו הודעות ממני בזמן בקרוב
חדשה ../images/Emo176.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif אז אל תבהלו אם תראו הודעות ממני בזמן בקרוב
F f10 New member 23/8/05 #11 ../images/Emo41.gif שאלה טובה ../images/Emo41.gif כי אני לא סגור על זה שקוראים לי פרדי
א איימיס New member 23/8/05 #12 ../images/Emo6.gifזה מצחיק אותי שעד עכשיו אף אחד חדש לא שאל את השאלה הזאת וכל הזמן חיכיתי לזה, והנה! זה סוף סוף הגיע!
../images/Emo6.gifזה מצחיק אותי שעד עכשיו אף אחד חדש לא שאל את השאלה הזאת וכל הזמן חיכיתי לזה, והנה! זה סוף סוף הגיע!
א ארץ השמש New member 23/8/05 #18 ../images/Emo12.gif פרדי, אני מקווה שלא נעלבת...זה היה בצחוק *עכשיו יש לי רגשות אשמה* Sorry
T Tinty New member 25/8/05 #30 עכשיו נפל לי האסימון! כבר חודש~ לא הייתי סגור על הפירוש שלי לשם "פרדי", ועכשיו נזכרתי בו: פרדי = פרד = שמו האמיתי של Mr. BIG בSex and The City, שמתגלה בפרק האחרון...
עכשיו נפל לי האסימון! כבר חודש~ לא הייתי סגור על הפירוש שלי לשם "פרדי", ועכשיו נזכרתי בו: פרדי = פרד = שמו האמיתי של Mr. BIG בSex and The City, שמתגלה בפרק האחרון...