חדשה אמממ היי
J Johnni456 New member 24/5/08 #2 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif היי, אני סתיו, עודמעט בת 14 ... פרטים עלייך?.. P: השתלבות מהירה
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif היי, אני סתיו, עודמעט בת 14 ... פרטים עלייך?.. P: השתלבות מהירה
נ נסטי XD New member 24/5/08 #4 היי, את לא מפורום מקפליי? הייתי שם...XD בכל אופן, אני דנה, בת 15 מהדרום.. השתלבות נעימה..
מ מאייקי 8D New member 24/5/08 #5 ../images/Emo210.gif מאי , 15 עוד שבוע (!!!!) . תהני ../images/Emo13.gif
M MyBeautifulRescue New member 25/5/08 #8 ../images/Emo11.gif ../images/Emo141.gif את היית בהופעה של מקפליי. ברוכה הבאה. שירז,15,ראשון.
X xXx Lilo xXx New member 25/5/08 #10 מקפליי../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif רציתי לקנות את הדיוידי שלהם. אתמול. אבל הוא עלה משהו כמו 80 שקל! אמרו לי שזה סתם בזבוז כסף והתבאסתי!
מקפליי../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif רציתי לקנות את הדיוידי שלהם. אתמול. אבל הוא עלה משהו כמו 80 שקל! אמרו לי שזה סתם בזבוז כסף והתבאסתי!
M MyBeautifulRescue New member 25/5/08 #11 איפה?! ../images/Emo141.gif אני כבר חודש מחכה שהטאוואר ברוטשילד יזמינו לי את זה@#$@%. איפה ראית את זה? בת"א? זה לא בזבוז,זה מקפליי. XD
איפה?! ../images/Emo141.gif אני כבר חודש מחכה שהטאוואר ברוטשילד יזמינו לי את זה@#$@%. איפה ראית את זה? בת"א? זה לא בזבוז,זה מקפליי. XD
נ נסטי XD New member 25/5/08 #12 למה בזבוז? קניתי ל"חברה" שלי , והיא רואה את זה כל יום... אני לאהוב מקפליי
X xXx Lilo xXx New member 25/5/08 #14 תשאלי את אמא.../images/Emo29.gif אנטי מוזיקה :S לכי תביני הורים
נ נסטי XD New member 27/5/08 #25 נכון..הורים זה עם רע..XD ואמא שלי סנלית-לא החלטית, שזה הסוג הכי נורא, היא לא זדוכרת מה היא רוצה, וכשהיא נזכרת [2 דקות לפני שאנחנו נכנסים לאוטו ונוסעים] היא משנה את דעתה..
נכון..הורים זה עם רע..XD ואמא שלי סנלית-לא החלטית, שזה הסוג הכי נורא, היא לא זדוכרת מה היא רוצה, וכשהיא נזכרת [2 דקות לפני שאנחנו נכנסים לאוטו ונוסעים] היא משנה את דעתה..
X xXx Lilo xXx New member 27/5/08 #26 ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif שלי מעדיפה להישאר בבית. או ללכת לבריכה. אפילו לטייל בארץ אנחנו כבר לא נוסעים. ושלא נדבר על חו"ל כן.
../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif שלי מעדיפה להישאר בבית. או ללכת לבריכה. אפילו לטייל בארץ אנחנו כבר לא נוסעים. ושלא נדבר על חו"ל כן.
Y yael0000 New member 25/5/08 #19 זה ממש לא../images/Emo211.gif אני קניתי וכעיקרון חברה שלי קנתה לחברה אחרת שלנו בלונדון בהנחה וזה עדיין יצא יותר מ80 שקל וזה דיוידי שכולל את כל הקליפים שלהם וכל זה
זה ממש לא../images/Emo211.gif אני קניתי וכעיקרון חברה שלי קנתה לחברה אחרת שלנו בלונדון בהנחה וזה עדיין יצא יותר מ80 שקל וזה דיוידי שכולל את כל הקליפים שלהם וכל זה
M MyBeautifulRescue New member 25/5/08 #21 סמויה במק. ../images/Emo98.gif ../images/Emo141.gif איך אפשר לשכוח מישהי שהייתה בהופעה שלהם? XD