הכוכב ה שני מימין
New member
חדשה ../images/Emo24.gif אני חושבת שהיום השתנו לי החיים
שלום לכולם, קוראים לי ליאור אני בת 21, השתחררתי לפני חודש מהצבא, ואני חושבת שהיום החיים שלי השתנו! היום ראיתי את הסרט בפעם הראשונה וכל מה שיש לי להגיד זה- וואו!!! (יש לי שאלה- לפני שהתגייסתי ראיתי כל הזמן חיילים סביבי, וכשלמדתי נהיגה ראיתי כל הזמן
וכל פעם שאני סתם מתעניינת במשהו, פתאום אני רואה את המשהו הזה בכל מקום- גם זה קשור ל"סוד"??) תמיד ידעתי שהמחשבות משפיעות על הגוף, על הנפש, על ההוויה שלך..אבל לא תארתי לעצמי עד כמה. אף פעם לא חשבתי שכמה שאני אקטר על מה שאין לי, ועל הדברים הפחות טובים שבחיים זה ימשוך עוד ועוד, סליחה על הביטוי, חרא. (חחח כנראה בגלל זה עדיין אין לי חבר...חחח..אחרי כל הפעמים שהתעצבנתי וקיטרתי על זה...) במשך שנה כתבתי בלוג, והבלוג הזה..בואו נגיד לא היה אופטימי במיוחד, בואו נגיד שכל מי שהיה קורא בו נראה לי היה לו חשק להתאבד או משהו..חחח..ביום שלישי החלטתי שנמאס לי מהבלוג הדיכאוני הזה..ובכלל נמאס לי לקטר כל הזמן והחלטתי לסגור את הבלוג. והנה היום נפל עליי משום מקום הסרט הזה. - גם זה חלק מהסוד? הסרט "נמשך" אליי בעקבות השינוי הקטנטן הזה בחיי? אני ניגשת לפסיכומטרי בפברואר, וכל הזמן טענתי שאני בטח לא אצליח- עכשיו אני יודעת להגיד- הצלחתי!!! אני מצליחה!! אני אצליח!! נראה לי שאני גם אכין לי איזו wish list... ביי בינתיים...
שלום לכולם, קוראים לי ליאור אני בת 21, השתחררתי לפני חודש מהצבא, ואני חושבת שהיום החיים שלי השתנו! היום ראיתי את הסרט בפעם הראשונה וכל מה שיש לי להגיד זה- וואו!!! (יש לי שאלה- לפני שהתגייסתי ראיתי כל הזמן חיילים סביבי, וכשלמדתי נהיגה ראיתי כל הזמן