חדשה היי קוראים לי עדי, בת 14 וחצי מכפר יונה מקווה להשתלב
A adida33 New member 18/8/07 #1 חדשה../images/Emo3.gif היי קוראים לי עדי, בת 14 וחצי מכפר יונה מקווה להשתלב
P PerfectSP New member 18/8/07 #2 ברוכה הבאה!!!!!!!!D: ../images/Emo190.gif אני....יסמין בת גם בערך 14!D: תשתלבי תשתלבי כפר יונה...שניה..מוכר לי.... זה לא ליד כפר ורבורג וכאלה?
ברוכה הבאה!!!!!!!!D: ../images/Emo190.gif אני....יסמין בת גם בערך 14!D: תשתלבי תשתלבי כפר יונה...שניה..מוכר לי.... זה לא ליד כפר ורבורג וכאלה?
C Cry For The Moon New member 18/8/07 #6 הווו כן בהחלט איך שחכתי ממנו? XD אני מעדיפה לשמוע את מה עוללתי של לינקין פארק XD
I Ice Queen 7 New member 18/8/07 #11 יש לך פרקלה בחתימה ס: רק לפני כמה ימים גיליתי מה זה אומר, בערך זה סוגשל קללה, לא? משהו שאומרים כמו שיט וזה ס.ס
יש לך פרקלה בחתימה ס: רק לפני כמה ימים גיליתי מה זה אומר, בערך זה סוגשל קללה, לא? משהו שאומרים כמו שיט וזה ס.ס
C Cry For The Moon New member 18/8/07 #14 כן זאת קללה וכשחיפשתי מה הפירוש זה תירגם לי מן איברים פנימיים/מעי גס/דק אין לי מושג XD
מ מגרש השוודים New member 18/8/07 #20 זה לא פאק בפינית או משו כזה?../images/Emo122.gif אני חושב שמרקו צועק את זה אחרי slaying the dreamer באנד אוף אן ארה
זה לא פאק בפינית או משו כזה?../images/Emo122.gif אני חושב שמרקו צועק את זה אחרי slaying the dreamer באנד אוף אן ארה
א אטומיק בייגל New member 18/8/07 #31 זה סוגשל לעזאזל/שיט ודברים דומים יש ערך על זה בויקיפדיה באנגלית P:
מ מגרש השוודים New member 18/8/07 #21 ../images/Emo45.gif!! אנג'לס שיר מעולה.. אני לא מבין מה יש לאנשים נגדו הוא הרבה יותר טוב גם מסטאנד מיי גראונד
../images/Emo45.gif!! אנג'לס שיר מעולה.. אני לא מבין מה יש לאנשים נגדו הוא הרבה יותר טוב גם מסטאנד מיי גראונד
T The Girl Who Lived New member 19/8/07 #40 נכון../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif