חדשה ירדן, עוד מעט 14, מרחובות.
מ מכשפהקטנהזונה New member 10/6/06 #27 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ששששש...../images/Emo11.gif
ס סוריקטה1 New member 9/6/06 #6 ../images/Emo121.gif../images/Emo6.gifנוסטלגיה מרגע זה קוראים לך רוחל'ה!! שנאמר: אני רוחל'ה מרחובות, רחובות הרחוקה... שלום לך רוחל'ה מרחובות, אההה מה הבעיה? ברוכה הבאה תהני פה><
../images/Emo121.gif../images/Emo6.gifנוסטלגיה מרגע זה קוראים לך רוחל'ה!! שנאמר: אני רוחל'ה מרחובות, רחובות הרחוקה... שלום לך רוחל'ה מרחובות, אההה מה הבעיה? ברוכה הבאה תהני פה><
I indistinct mood New member 9/6/06 #8 ../images/Emo121.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני שי, עוד מעט 16, מאיזור חיפה.. תהני פה!
ס סוריקטה1 New member 11/6/06 #35 ../images/Emo121.gifתגיד שי... הרוח שלך ניכנסה שבוע שעבר לכנסת? כי הייתה לי שיחה עם רוחמה וזאת לא היא...
../images/Emo121.gifתגיד שי... הרוח שלך ניכנסה שבוע שעבר לכנסת? כי הייתה לי שיחה עם רוחמה וזאת לא היא...
A Another Perfect Day New member 10/6/06 #11 ../images/Emo204.gifהיי ירדן, מהקורה? :] ברוכה הבאה, אני גלוש.
ס ססילייה New member 10/6/06 #14 יויויו!!! את מרחובות מכירה את סטס? [ADD?] הממ. מה קורה? אני ליל. ברוכה הבאה וכאלה
A Another Perfect Day New member 10/6/06 #16 ../images/Emo204.gifADD? הם לא חיפאים?! הסולן שלהם רזה כזה עם משקפיים?... אגב ליל, ראיתי את דאני בכוכבנולד קצת הייתי בשוק שהיא שם אבל מסרי לה שהיא הייתה ממש טובה
../images/Emo204.gifADD? הם לא חיפאים?! הסולן שלהם רזה כזה עם משקפיים?... אגב ליל, ראיתי את דאני בכוכבנולד קצת הייתי בשוק שהיא שם אבל מסרי לה שהיא הייתה ממש טובה
ס ססילייה New member 10/6/06 #17 אני מכירה רק אחד משם >< אין לי מושג מה הוא עושה אבל הוא סטס >< כן, שמעתי על זה. חמודה.
I indistinct mood New member 10/6/06 #19 ../images/Emo121.gifדאני-לי רק אני הרגשתי שלא העבירו אותה רק בגלל שהיא התלבשה בצורה שלא מביאה רייטינג? (איפור, קעקועים, פירסינגים, בגדים קרועים וכאלה) ואפרופו רייטינג, למה נראה לך שהחזירו את האתיופית?
../images/Emo121.gifדאני-לי רק אני הרגשתי שלא העבירו אותה רק בגלל שהיא התלבשה בצורה שלא מביאה רייטינג? (איפור, קעקועים, פירסינגים, בגדים קרועים וכאלה) ואפרופו רייטינג, למה נראה לך שהחזירו את האתיופית?