חדשה ^^

aeauev

New member
חדשה ^^ ../images/Emo42.gif

ליאת , 12 וחצי , מתההה על דאגי

sweet shir

New member
וואי חחח כמה חדשות. ברוכה הבאה! :)

אני שיר, בת 15 וחצי מרעננה. השתלבות נעימה! D: ~מוסיפה תמונה אקראית~

sweet shir

New member
גם אני חשבתי על זה ../images/Emo6.gif

|המרמור| בכלליות, תקופה שהם לא היו משעממים. |סמרמור|

sweet shir

New member
וואי, אשכרה אבל, כבר כמעט שנה שהם תקועים

בשעמום. X: משהו בהם משעמם, נכון? תגידי לי שזו לא רק אני ><

O0NoNi0O

New member
משעמם כי כול השירים שלהם חוזרים על עצמם

יוו גוט א פרינד אחלה ואז כתבת את יור נוט אלוון שזה כמעט אותו ליריקס. ואז אייל בי אוקי שזה קצת שונה אבל אותו סוג של שירים ברמה הכללית. ודה הארט נוור לייס כאילו קצת נדוש אם אני אסתכל בעיינים שלך או שאת תסתכלי בשלי את תדעי מה אני מרגיש זה נשמע כמו מוסר השכל של בראץ או משו.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיו גוט א פרינד זה לא שלהם אבל

אז אין בכלל טעם להשוות אותו לליריקה של נוט אלון.. אבל כן כל השירים שלהם הם בערך באותו סגנון אבל כל כך הייתי רוצה שהם יחזרו לסגנון שנות השישים שכזה וגם קצת מוונדרלנד.. שהיה אלבום גאוני לדעתי, יש בו ליריקה כל כך טובה שאני יכולה להתעלף XD אין השירים שם הם אחלה אחד אחד לא כמו מושן ..

O0NoNi0O

New member
אז מה הבנו את המסר פעם ראשונה

לא?
חח אז מה אם זה קאבר העברתם את המסר וכאילו אולי זה היה פעם שהם היו בויבאנד כאלה שהלייבל מעצבת אותם אבל זה לא שהם ממש השתפרו והוכיחו שהם התבגרו ותאכלס זה נמאס אני רוצה לשמוע מוזיקה יותר איכותית מאשר שירים על בנות ועל לב שבור..לכן בזמן האחרון אני כמעט ולא שומעת מקפליי רק וואלק אין ד'ה סאן חהחה כי זה שיר מהמם
אני דווקא ממש אוהבת את מושן, יותר מאשר דיסקים אחרים כי יש יותר עומק..פחות או יותר.. ואמ..בעיקרון אני אוהבת את מקפליי בגלל הלחנים
הם מלחינים פצצה חחח

sweet shir

New member
מסכימה :)

כאילו בROTTF יש שירים פחות טובים, אבל סולחים להם כי זה אלבום ראשון
וונדרלנד אחד אחד הכל מעולה! ובמושין כאילו יש ממש מעט שירים שהם *ממש* טובים. יש חמודים, אבל יש מעט שהם *ממש* טובים.

sweet shir

New member
לא דיברתי על השירים ../images/Emo6.gif

דיברתי עליהם ~חברי הלהקה~ בכלליות. כי בשנה האחרונה לא יצא אלבום, אז אני לא יודעת איך הוא יהיה. (האלבום האחרון יצא לפני שנה וחצי - ובתקופה הזאתי הם לא היו 'משעממים'). ואני לא מסכימה עם מה שכתבת למטה, כי כאילו מקפליי זה מקפליי. זה מה שהם. סגנון שהוא שלהם (שככל הנראה עכשיו הולך להשתנות..) וסגנון שאני אישית מאוד אוהבת. אם את לא אוהבת כי השתנה לך הטעם זה לא קשור למקפליי, כי הם תמיד היו ככה :)

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gif אבל הם 'משעממים' כי עכשיו לא קורה

כלום- לגמרי, אבל כשיתחילו לצאת סינגלים והאלבום והם ילכו לקדם הכל בתוכניות אירוח ולהופיע ובכלל שיהיהו שירים חדשים שלהם הם כבר לא יהיו משעממים אני מניחה. ולא נראה לי שזה לגמרי ישתנה כי זה מה שהם, כן מבחינת כל העיבוד והמנגינה אבל מה שמאחורי השירים, אז זה לא הולך להיות שונה לגמרי לגמרי, כאילו מNOT ALONE ךLONLIEST DAY OF MY LIFE או משהו

sweet shir

New member
התכוונתי גם מבחינת מראה חיצוני שהם משעממים.

מראה חיצוני לא קשור לזה שלא קורה כלום.
הם נראים משעממים מבחינת מראה חיצוני, ובכלליות... לא יודעת איך להסביר את זה. XDDD אני מקווה שהם יתחילו לטפח את עצמם מכל הבחינות בקרוב... כי הדיסק יוצא ביולי.. אז צריך להתחיל לעשות את היחצנות בעוד חודש-חודשיים, לא? אז זהו, שמזה אני חוששת.
כי נאמר שהדיסק הבא יהיה כמו איגנוראנס. אבל אני לא יודעת עד כמה אפשר לסמוך על זה, כי כאילו... זה ~הכי~ לא הסגנון של טום... והוא ה-מוח היוצר בסופו של דבר.
טוב, די לחפור. XD מה שיהיה יהיה וזהו, אי אפשר למנוע את זה חחחחחחחחח

aeauev

New member
כולנו מהקומונה ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

עשינו קומונה למקפליי אבל היא ממש יבשה ובנות מכאן הזמינו אותנו המון לפורום אז .. P:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifשא-לוםםםםםםם-תראו ת'פושפושון הזהה

אנייייייי מיכלללל בת 17 וחצייי מקרית ביאליקק אהוביייי דניייייייי

Charley XD

New member
ברוכה הבאה D:

אורטל השתלבות מהירה D: טל משפיעה עלי קשות ! היא עושה לי חשק><"

למעלה