חדשה
(הודעת התמרמרות)

so be it

New member
חדשה ../images/Emo54.gif (הודעת התמרמרות)

היי קראתי את המצפן הזהוב. נהנתי, הוא קריא, ונחמד, ומעניין, אבל קצת התאכזבתי, צפיתי למשהו הרבה יותר מזה. אולי זה קשור לזה שקראתי אותו ביומים וקצת, או שאני אחרי קריאה של כמה ספרים ממש טובים. אני מרגישה שהוא קצת "ילדותי"ֿ, יש בעייה ובפרק הבא היא נפתרת, בלי להסתבך יותר מדי.ומלא דברים אפשר לנחש לבד, וממש בקלות. איך שני הספרים באים? שבוע טוב,
כן.. אני שונאת את ליירה, היא מעצבנת אבל הדמון שלה חמוד... ואני אוהבת ממש את גברת קולטר ואת לורד עזריאל (מישהו חשב פעם למה הוא בחר לקרוא לו דווקא ככה?!) גם אני רוצה דמון...

Tiryon

New member
שלום שלום

אני לא יודע אם אתם זוכרים אותי,הייתי פעיל תקופה בפורום של ששוש"ק,אבל מאז שיצא הספר השלישי נעלמתי מחשש לספוילרים.בינתיים התגייסתי לחיל הים,זה די מבאס כי אין לי כמעט זמן לקרוא,אבל אני משתדל.כרגע אני קורא את הספר הראשון של כישור זמן,דווקא נחמד.

עינת 101

New member
עצה לי אליך

אחרי הספר הראשון והשני של כישור הזמן (או הראשון באנגלית כשהוא לא מחולק) אל תמשיך לקרוא אלה אם באמת אין לך משהו יותר טוב לקרוא, הספר נוסחתי, חוזר על עצמו ונעשה משעמם מאוד לאורך הזמן (אני מכירה המון אנשים שהתייאשו ממנו)

סֵג

New member
זה בסדר לא להנות מהספר..

אני חושב שזה נעשה קצת יותר מרגש בספרים הבאים.. עוברים עולמות, רואים כל מיני דברים.. זה די מגניב..

האבק

New member
שמעי,

הספר הראשון הוא בהחלט יותר ילדותי מהאחרים, אבל הוא הספר האהוב עלי לדעתי (אני מתתלבט בינו לבין השלישי). אני חושב שכדאי לך להמשיך לקרוא את הספרים הבאים ואת תהני יותר, תביני יותר מה הולך.

Fairywitch

New member
קודם כל, ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני חנה
לגבי השאלה שלך- קשה לי לענות. לדעתי זה הספר הכי טוב והכי סוחף בסדרה. אבל זה עניין של טעם. את שהט"ב שנאתי, ואחרים סוגדים לו... ב"מצפן" קורים הכי הרבה דברים, והוא בכלל לא ילדותי לטעמי. תנסי, ומקסימום- את לא חייבת, חכי לסרט

longview

New member
אם כבר אז כבר

היי כולם לפני שבועיים בערך גיליתי את הפורום הזה מחתימה של מישהו בפורום אחר( הפרסום עוזר). קראתי את הספרים ומאוד נהנתי מהם, אבל יש משהו שלא הבנתי: לורד עזריאל הוא טוב או רע? תודה מראש! נ.ב בכנס עולמות הייתה הרצאה ממש מעניינת על הספרים, עוד מישהו היה בה?

האבק

New member
מגניב שיש לנו פרסום. לא ידעתי ../images/Emo13.gif

אז ברוכה הבאה
. בקשר לעזריאל - הוא, כמו דמויות רבות אחרות לא טוב, ולא רע. פולמן בספריו מראה לנו שאין שחור ולבן. האנשים הם אפורים. מצד אחד עזריאל הוא רע (קר, אנוכי, אינטרסנט ורצח את רוג'ר) ומצד שני הוא טוב (לוחם לטובת הכלל וכו'). כנ"ל הגב' קולטר, האב מק'קפיי ואחרים. אפילו ליירה היא לא טובה לגמרי. בטח שהייתי! באיזו הרצאה היית? הייתה את ההרצאה של נתנאלה "כי אבק אתה ואל אבק תשוב" ביום השני, והייתה את ההרצאה של יעל סלע שפירו - "ליירה עושה עלייה". שתיהן היו מצויינות לדעתי.

האבק

New member
נכון ../images/Emo13.gif

למרות ששמעתי את ההרצאה הזו כמה פעמים כשעזרתי לנתנאלה להתכונן, נהנתי גם הפעם. אם נהנת מההרצאה הזו, אל תשכחי להגיע לכנס 'מיתופיה' שיהיו בו יותר הרצאות של 'חומריו', וכולן יהיו איכותיות כמו זו

למעלה