חדשה

Tommy89

New member
חדשה ../images/Emo6.gif

ההההלו, אני תומי, בת 16 מהשפלה P: אני שומעת ATL כבר המון זמן [קרדיט לכרמל :)] ו...טוב, עכשיו הצליחו לשכנע אותי בקלילות גמורה להצטרף לפורום שלכם ^^ אני חייבת לציין שהפורום שלכם מפוצץ. איזה כיף זה

StayAwake

New member
היי!

אני חנה ואני זאת שכתבה לך בטוויטר להצטרף! יא וגם אני מהשפלה ובת 16*-* מאיפה את בשפלה?D: ברוכה הבאה ותהני!

Tommy89

New member
חחח הי, את שכתבה לי בטוויטר D:

חח סתם... אני יודעת
הממ.. אני מישוב במועצה אזורית גזר, בית חשמונאי.. מוכר? מאיפה את? תודה ותודה

StayAwake

New member
יאא!

אני גרה במזכרת בתיה
כשאת נוסעת לתל אביב, את נוסעת דרך רחובות?*-*

Tommy89

New member
ואאאאאאאי מגניבה!

את מכירה במקרה את בר מאיר? היא גרה במזכרת עד לפני שנה... היא עוד מבקרת את חברים שלה שם כל הזמן.. ואם לא אז את משפחת שיש את מכירה? ואממ... לא. אני נוסעת דרך לוד ורמלה וזה..

StayAwake

New member
כן.. היא הייתה בשכבה שליD:

אבל אנחנו לא ממש חברות אז... הוו.. חבל
רגע.. באיזה תחנה את עולה? (אני מנסה למצוא לי עם מי לנסוע לתל אביב אם במקרה תבואי למפגש כלשהו מתישהו אי פעם
)

היי היי ../images/Emo24.gif

אלי/קבב/משתרצי בת 15 מנתניה (
) אל תתעסקי איתי! אני נתנייתית ואני מכירה נתנייתים

אני יודעת ../images/Emo6.gif

תזהרי כי ישלי בשכונה ערסיות שמנות שיודעות לתקוף XD בשיא הרצינות הן יודעות לתקוף
בגלל אחת מהן אני צלעתי לכמה ימים.... השנייה סתם ניסתה להפחיד אותי ואת ידידים שלי בעזרת כדור של דורה כי לא רצינו להביא לה פיצה

IamAfreakinGirl

New member
חחח אוי ../images/Emo24.gif

חחחח אני היחידה שמדמיינת את הערסית השמנה יושבת על קבב ?! XD אמרת שמנה (אין לי בעיה עם שמנים ~ שמנים שולטים בעולם D: ) . אני לא יודעת כי איך היא בדיוק יכולה לתקוף אותך ??? *אני לא צריכה לדעת , תודה מראש XD * אז בוקר טוה לכולם ! D:
~ לבלבות לכם פורום חתיכי שלנו D":

IamAfreakinGirl

New member
אווווווווווווווווווווווווווווווווו ../images/Emo24.gif

היהיהיהי אני כל כך מאושרת עכשיו XDDDDD או מה שאמרת היה משמח אותי או האפשרות הבאה : שתשירי לי שירים DDDDDDDD: *אם תלכי מי ....* תמציאי P: בוהו ~ הייתי בקניון עזריאלי אתמול והייתי ב-TNT והיה שם כזה עובד כל ככככך מסתורי כזה XD *הוא הזכיר לי את ניקסון מהנלי O:* היה לו שיער שחור תספורת דומה לניקסון , שני עגילים (או עגיל אחד ~ לא בהיתי הרבה זמן XD . בהיתי קצת כל פעם P:) השחורים הגדולים האלה כמו למאט פלייזיק והוא הלך עם חולצה בלי שרוולים ככה שראו לו שרירים ~ חחחחחחחחחחחח *ריר P:* והוא היה גם נורא גבוה סביבות 1.80 . חחחח כשאני בוהה באנשים אני זוכרת טוב טוב XDDD
D:

StayAwake

New member
אני חושבת שבזה הרגע מצאנו את התשובה

לכל הבעיות שלנו! זה מאט פלייזיק מרגל בישראל!

למעלה