חדשה [= אור בת 17 עוד מעט ((=
R Rachel47 New member 31/12/05 #2 ../images/Emo80.gifחחח סקאזיט../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif היי אור אני רייצ'ל (רחלי) בת 17 מרמת גן תהני פה..אחלה פורום
../images/Emo80.gifחחח סקאזיט../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif היי אור אני רייצ'ל (רחלי) בת 17 מרמת גן תהני פה..אחלה פורום
R Rachel47 New member 31/12/05 #6 ../images/Emo80.gifמאוד מקורי../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif אני אישית לא מתה עליו (מכירה רק 2 שירים שלו..וזה כזה..יותר מדי טראנסי לטעמי..חח אני די עדינה בעיקרון ) אבל בכיף על לא דבר קוקי
../images/Emo80.gifמאוד מקורי../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif אני אישית לא מתה עליו (מכירה רק 2 שירים שלו..וזה כזה..יותר מדי טראנסי לטעמי..חח אני די עדינה בעיקרון ) אבל בכיף על לא דבר קוקי
S SkaZit New member 31/12/05 #8 אממ אני אוהבת את אומנות הטראנס זה ממש מעניין!! והוא אמןןןןןןןןן סקאזי! אבל אני יותר מתחברת להאוס ודאנס [=
אממ אני אוהבת את אומנות הטראנס זה ממש מעניין!! והוא אמןןןןןןןןן סקאזי! אבל אני יותר מתחברת להאוס ודאנס [=
ב בום בום בום1 New member 31/12/05 #10 ברוכה הבאה חחח סתם גם אני חדש שומע כבר כמה שנים טובות מוזיקה אלקטרונית אני נמצא גם במוזיקה אלקטרונית ועוד איזה פורום שנה טובה
ברוכה הבאה חחח סתם גם אני חדש שומע כבר כמה שנים טובות מוזיקה אלקטרונית אני נמצא גם במוזיקה אלקטרונית ועוד איזה פורום שנה טובה