חדשה

מצב
הנושא נעול.

יוסי 101

New member
חדשה ../images/Emo66.gif

חדשה

הי, יש לי 2 ילדים ב"ה שיהיו בריאים. גם אחרי הרבה מאמצים. עכשיו אחרי 6 שנים ו-5 הזרעות כושלות עשינו IVF. הכל נורא שונה מלפני שנולדו ילדי המקסימים. אתמול החזירו לי 3 עוברים. והרופא אמר 3 ימי מנוחה, למה הכונה במנוחה?! מהרגע שחזרתי חמותי דואגת לילדים ולא נותנת לי לעשות כלום בעבודות הבית. הערב בעלי הלך לבד לחתונה (לתת את הצ'ק) ולעוד ארוע מטעם העבודה ואני נשארתי בבית. ודבר נוסף, יש לי לחץ בבטן וכאבים בגב התחתון, האם זה מראה על משהו? תודה על הסבלנות! בקי אמא ל2

בקי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

חדשה

הי, יש לי 2 ילדים ב"ה שיהיו בריאים. גם אחרי הרבה מאמצים. עכשיו אחרי 6 שנים ו-5 הזרעות כושלות עשינו IVF. הכל נורא שונה מלפני שנולדו ילדי המקסימים. אתמול החזירו לי 3 עוברים. והרופא אמר 3 ימי מנוחה, למה הכונה במנוחה?! מהרגע שחזרתי חמותי דואגת לילדים ולא נותנת לי לעשות כלום בעבודות הבית. הערב בעלי הלך לבד לחתונה (לתת את הצ'ק) ולעוד ארוע מטעם העבודה ואני נשארתי בבית. ודבר נוסף, יש לי לחץ בבטן וכאבים בגב התחתון, האם זה מראה על משהו? תודה על הסבלנות! בקי אמא ל2
בקי ברוכה הבאה

מנוחה ז"א לא להתאמץ יתר על המידה בימים הראשונים. טוב מומחיות ממני מחר יסבירו לך טוב יותר
מאחלת לך בשורות טובות
והלוואי שהכאבי בטן+הגב שאת מרגישה יעידו על השרשה.

ברוכה הבאה, ובהצלחה

חדשה

ברוכה הבאה, ובהצלחה
מנוחה מתבטאת בעיקר בלר להרים דברים כבדים, או לא לעשות מאמצים מוגזמים. להכין חביתות לילדים בהחלט ניתן
לדעתי גם יכולת ללכת לחתונה ללא שום בעיה. אולי לא להשתולל עד כדי תשישות בריקודים, אבל לא צריך להגזים. רוב הרופאים היום לא נותנים כאלה הוראות מנוחה של 3 ימים.הרופא שלי באופן אישי חושב שאין הבדל בהתייחסות לעומת הריון רגיל, כלומר בהריון רגיל עושים הכל, בלי בכלל לדעת שנקלטו. לגבי הלחץ והכאבים, זה עדיין לא מראה על כלום חוץ מאולי היפרסטימולציה. תשתי הרבה ותחזיקי מעמד עד לבטא. הלוואי והיו לנו סימנים מקדימים לקליטת העוברים, לפני הבטא. אני בטוחה שכולן היו שמיחות על כך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה