חדשה.

Queen for a day

New member
חדשה.../images/Emo67.gif../images/Emo142.gif

המפ. כן, אני חדשה. ומן הסתם אני אוהבת את רדיוהד, המונים.
שמי איב, בת 14 בינואר בעזרת השם.
הממ מקווה שתקבלו אותי יפה.

V e g

New member
וולקאם../images/Emo24.gif

והשתלבות נעימה
מה שמעת עד כה? מה אוהבת? ומה אוהבת חוץ מהרדיוהדים?

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

איב - שם יפה.. מצטרף לבקשתו של veg היקר - ספרי לנו קצת איך התחלת לשמוע...ובכלל:)

Latisia

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif../images/Emo9.gif

מצטרפת לשאלה של ווג' (= ושתיהיה לך השתלבות נעימה P:

kittycatbone

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

תהני בפורום, זה פורום נהדר, ללהקה נהדרת
ואיב שם ממש ממש יפה
הו שכחתי, אני יסמין, בת 16.5 (עוד פחות מחודש 17) הממ וזהו

kittycatbone

New member
../images/Emo6.gif

נו כי אני רוצה לומר שאני בת 17 רק כשאני ממש בת 17 אז אני מחכה
ולהגיד שאני בת 16 זה כזה עושה אותי עוד יותר קטנה.. :X XD

dresner

New member
שלום לך

מדהים איך שרדיוהד מצליחים גם למשוך קהל צעיר יותר...אני בגיל 14 שמעתי בעיקר... (טוב לא נגיד זה בפומבי אבל בטח אתם יכולים כבר לנחש...) אז יפה באמת שזה קורה ומעניין לשמוע ממך איך נכנסה דווקא הלהקה הזאת לדיסקמן/אייפוד שלך...

Roy1232

New member
רדיוהד נכנסת בד"כ מלהקות אחרות..

בתחום - אני למשל הגעתי אליהם כבר לפני חצי שנה רק בגלל שהשוו אותם לקולדפליי כל הזמן (הלהקה האהובה עליי לשעבר), כנ"ל חבר לכיתה
אני מניח שרדיוהד היא השראה להרבה להקות בריטרוק/בריטפופ שמושכות קהל צעיר יותר ומכאן כולם מגיעים אליהם

kittycatbone

New member
אני דווקא...

סתם התחלתי להיכנס לעולם ה..רוק. התחלתי מנירוונה בעיקר. לא שהכרתי אותם יותר מדי אבל כמה שירים בודדים (נחשו איזה
). והקיצר ממש אהבתי ורציתי לשמוע בקיצור מוזיקה קצת יותר מתוחכמת מכריסטינה אגילרה (לא שכזה אהבתי אותה הממ.. *מנסה להציל את כבודי*) הקיצרררר, ראיתי כל הזמן VH1 וכאלה, וחיפשתי שירים שאני מכירה יפים להוריד וככה להכיר עוד להקות. וככה ראיתי באיזה טופ משהו את creep, וכמובן שהכרתי, והבנתי שרדיוהד זה משהו שצריך להכיר כי כבר יצא לי לשמוע את השם פה ושם. ואז הורדתי עוד כמה שירים בודדים כמו fake plastic trees... ואהבתי, למרות שלא התחלתי להכיר עוד יותר.... ובסופו של דבר, אחרי שחברה שלי הכירה לי עוד כמה שירים (כמו just אני זוכרת..) כבר החלטתי שאני צריכה לקנות אלבום שלהם ובקיצור להכיר אפילו יותר. ומאז אני אובססיבית

Latisia

New member
אוי אצלי רדיוהד...

נכנסו בתקופה יותר מאוחרת (בגיל 16 וחצי- לפני שנתיים) אחרי הרבה זמן שכבר הייתי שומעת מוזיקה יותר איכותית. בעקרון התחלתי לשמוע אותם כי חיפשתי משו יותר מתוחכם מנירוונה וחברה שלי שלחה לי שירים של רדיוהד, כולם מדה בנדס. ובאחד מהמסיבות של הבצפר אחת מן הלהקות החובבניות ניגנה את קרייפ וכמובן שהתאהבתי מידי ואחרי זה המורה שלי לגיטרה השפיע עליי, הוא חובב רדיוהד מטורף. התחלתי ממש להתעמק בערך בסביבות המעבר לפה...

Queen for a day

New member
הממ

למען הסדר הטוב אני אשרשר לעצמי ^^" טוב הממ. איך התחלתי לשמוע? היה את Creep בטלוויזיה. אני זוכרת, ומאז הכרתי את השיר.. ואז התחלתי לשמוע אותו.. ולאט לאט עוד שירים שלהם. נממ ועכשיו הם אחת הלהקות האהובות עליי. חעח

Roy1232

New member
איב? שם יפה../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה
חחח למרות שאני לא ממש קבוע בפורום אני מרשה לעצמי לברך

Knives Out

New member
לא הבנתי בת כמה את.

נולדת ב14 בינואר או שאת בת 14 ונולדת בינואר? בכל מקרה, ברוכים הבאים. רדיוהד הם אחלה תחביב בפני עצמו. :)

kittycatbone

New member
אני הבנתי

שהיא התכוונה לומר שבינואר היא תהיה בת 14... או לפחות אני חושבת

למעלה