חדשה
+ התייעצות...|שיחה|

cohen shir

New member
חדשה../images/Emo68.gif+ התייעצות...|שיחה|

היי, אני שיר, אני בכיתה י"א מפרדס חנה כרכור ויוצאת בקרוב לפולין [5.3.07]. השכבה שלי ממש בתחילת תהליך ההכנה... תוך כדיי תחילת התהליך גוייסנו 4 אנשים לצייר את הלוגו למשלחת... זה שיהיה על הסוואצ'רט של המסע. כבר החלטנו שהוא יהיה לבן והכיתוב שחור/כחול... יש לנו כל מיני רעיונות ללוגויים [הלוגו יהיה מודפס על כל הגב של הסוואצ'רט] ויש גם רעיון אחד שציירתי שהראש משלחת שלנו ממש אהבה, אבל בכל זאת חשבתי אולי לכם יהיו רעיונות טובים יותר... או ללוגיים או לציטוטים משירים... משפטים יפים כאלה.... ציורים... כל דבר שעולה לכם בראש יעזור... כל דבר שהתחברתם אליו בזמן המסע.. יהיה נחמד אם גם תצרפו תמונה של הסוואצ'רט שלכם אם היה לכם. תודה.

cohen shir

New member
אגב הרעיונות שיש לנו כבר הם....

1. הציור שאני ציירתי זה מגן דוד שבנוי מאנשים שכולם מחוברים וקשורים אחד לשני... קצת מסובך להסביר ברגע שאני אהיה על המחשב עם הסורק אני אסרוק לכם. הרעיון בציור זה שהמסע הזה קושר את כולנו ביחד. אותו הראש משלחת שלנו ממש אהבה רק שאין לנו כ"כ רעיון למשפט כל שהוא לכתוב לידו... 2. ציור ממש יפה של השער של העבודה משחררת שאני וחברה שלי ציירנו ביחד... והוא מחוסה חלקים בשלג... וכתוב... "שנים וכלום עוד לא נמחק..." הרעיון בציור זה שכל השלג שיש וכל מה שעובר לא יעזור למחוק את מה שהיה שם... 3. ציור של פרח בתוך להבות של אש וכתוב "איך צומח שקט מתוך המהומה..." זהו בערך...

עוד רעיון...

אם את מציירת את המגן דוד שבנוי מאנשים שכולם מחוברים וקשורים אחד לשני... תכתבי "כולנו רקמה אנושית אחת..." זוהי שורה משיר ששרנו בטקס באושוויץ ומאז השורה הזו לא יוצאת לי מהראש...

Osher191

New member
אנחנו יוצאים יום אחריכם..

וגם אנחנו התחלנו לחשוב על הסווטצ'רים אנחנו אמורים לתת הצעה סופית יום שלישי הזה.. והאמת שאין לי רעיון.. לא לציור ולא לציטוט אז ההודעה הזאת בהחלט תעזור גם לי

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif היי שיר ../images/Emo41.gif

קודם כל, אני מקווה שיהיה לך מסע מוצלח [לפחות כמו של גיא]. לא עשינו משהו מיוחד, אבל הרעיון שלך נשמע מענין. תוכלי להעלות אותו מתישהו שנראה?

cohen shir

New member
תודה. ../images/Emo9.gif

וזה קצת בעייתי להעלות אותו כרגע... שיפצו לי את החדר כהפתעה ובטעות איבדו את הכבל שמחבר את המדפסת המשולבת שלי [שכוללת בה גם סורק] למחשב עצמו... וצריך להזמין מהיצרן את הכבל ודברים כאלה אז ברגע שאני אוכל אני אעלה.

למעלה