חדשה

karinMCR

New member
חדשה../images/Emo70.gif

היי אני קארין בת 14 מת"א אני אוהבת את גרין דיי...טוב אחרת לא הייתי באה לכאן
אבל יש לי רק את אמריקן אידיוט
בכל מקרה מקווה להשתלב!

ברוכה הבאה :)

סופי, 14. השתלבות מהירה
אהה מה שמזכיר לי,היה לי יומהולדת 14 לפני.. אמ.. יומיים. לא תאחלו מזל טוב?

GD ROCKS

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני רותי, 17, מב"ש
את חייבת להוריד עוד אלבומים שלהם. יש להם הרבה יותר טובים מאמריקן אידיוט.

Little Panda

New member
למה להוריד?! לקנות!!!

אני יכולה לכתוב פה הרצאה שלמה על זכויות יוצרים, וכמה שזה לא נחמד לגנוב מהלהקה שאתם מעריצים
(תאמינו או לא... חלק מה-70 ש"ח שאתם משלמים על דיסק מגיע אליהם) אבל אני בטוחה שכבר שמעתם על זה אז אני לא אבלבל את השכל... אז אל תורידו... מזל טוב לכל מי שיש יומולדת... בקרוב אצלי

Chen Shesek

New member
הם רואים מזה בערך חצי שקל

אני מעדיפה לקנות כי הרבה הרבה יותר כיף לקנות דיסק מאשר להוריד אותו. לפחות לי P:

Little Panda

New member
אז מה?! חצי שקל שלי, וחצי שקל שלך זה שקל!!!

וכן הלאה!!! זה הפסד עצום כי המון אנשים קונים דיסקים שלהם!!! חוץ מזה יש אתרי הורדות חוקיים שבשביל הורדה משלמים 1 ליט"ש אני חושבת שזה בערך 6-7 ש"ח (וזה מגיע ליוצרים) וזה לא משתלם להוריד דיסק שלם כי זה יוצא יותר... (אני אישית לא אוהבת לתת את מס' האשראי של אמא שלי לאנשים באינטרנט...) תחשבו על זה.

Chen Shesek

New member
זה עדיין יוצא גרושים.

בקשר להורדה החוקית, לדעתי זה הרבה יותר מעאפן אפילו מאימיול. מקבלים אותו דבר באותה איכות ומשלמים עליו כסף. שאני בטוחה שלא מגיע בסוף בשלמותו ליוצרים (כי פה צריך לתת כסף גם לבעלי האתר). אני, באופן אישי, לא מוכנה להוציא יותר מ-65 שקלים, שזה גם הרבה, על דיסק. פעם הייתי קונה דיסק עם 10 שירים ב-80 ש"ח אבל כרגע זה נראה לי מוגזם. והקטע של הכסף. גרין דיי ושאר האמנים בקושי רואים כסף, גם בהורדה חוקית כמעט לא מגיע אליהם. עכשיו תחלקי מ-70 שקל ממוצעים לדיסק של גרין דיי: לחנות דיסקים, למפיקים, למנהלים, להופעות, לחברות התקליטים ולחברי הלהקה. בגלל שהלהקה בקושי עושה משהו חוץ מלכתוב ולהלחין ולנגן ולהראות את הפרצוף היפה שלהם כדי לקדם את האלבום, וכל השאר עושים בשבילה מאחורי הקלעים הרבה הרבה הרבה יותר, הרי ברור שהם יקבלו הכי פחות מכווווולם. וזה יוצא כמעט כלום (ללהקה עצמה) על כל בנאדם שקונה דיסק.

GD ROCKS

New member
תעשי מה שבא לך.

אבל תסכימי איתי שזה בלתי אפשרי לקנות כל דיסק של להקה שאתה אוהב. גם לא אמרתי לה כלום. מצדי שתקנה את כל הדיסקוגרפיה שלהם, התכוונתי שתשמע את הדיסקים היותר ישנים שלהם. לא כלכך מעניין אותי אם היא תוריד אותם או שהיא תקנה.

למעלה