חדשה

nitzan969

New member
חדשה../images/Emo70.gif

היי, אני ניצן... בת 14! אני ממש אוהבת את רונה קינן! ראיתי אותה בהופעה של גידי גוב! מקווה להשתלב...

שישיץ

New member
הייייי ../images/Emo140.gif_../images/Emo79.gif

ברוכה הבאה
אני שירן, בת 16 מבאר שבע.. ספרי קצת על עצמך

nitzan969

New member
היי שירן!../images/Emo24.gif

אממ.. מה לספר? אני קיבוצניקית... אני גרה קרוב לבאר שבע.. התחלתי לאהוב את רונה לא מזמן.. כאילו.. בהתחלה חשבתי: "אוקיי, עוד זמרת..." והכרתי שירים שלה וזה.. אבל אז נסעתי להופעה של גידי גוב קרוב מאוד לאיפה שאני גרה... וראיתי את רונה ונדלקתי לגמרי... זה היה משהו אחר, שונה ומדהים! ומאז... אני מאוד מאוד אוהבת אותה! יש לי את הדיסק שלה וזה...
וזהו... נראה לי סיפרתי מספיק...
אממ... תעשו לי הכרה עם הפורום...

bזוהר

New member
היי ניצן! :)

אני זוהר, גם בת 14, מרמת גן. וגם אני מאוד מאוד (מאוד מאוד מאוד מאוד) אוהבת את רונה, וגם טלי שרון היא הכוכב שלי! :)
ברוכה הבאה
מקווה שתהני כאן :)

שישיץ

New member
הפורום..._../images/Emo79.gif

הוא קצת מוזר.. אנשים טיפה חולי נפש (אבל במובן הטוב!!), מדי פעם יש סקרים ועניינים, הודעות
תמצאי הרבה אבל אלו חיינו הקסומים
אנחנו לא אוהבים את רונה קינן... זה סתם השם חחח סתם כולם מוכנים לתרום כליה לרונצ'קה שלנו היא אכן מדהימה
מאיזה קיבוץ את? (התחלתי להכיר את הקיבוצים פה ליד בזמן האחרון... חח) וגם אני כמו הרבה מפה מבאר שבע.. ככה שאם יש מפגש פורום, מרכזניקים וצפוניקים, ראו הוזהרתם!!

nitzan969

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

אממ... אני מאזור הקאסמים.. ליד שדרות.. כאילו בקיבוץ שלנו לא נופלים, אבל בבית- ספר.. נופלים הרבה...!

שישיץ

New member
נמנמ אבל מאיזה קיבוץ את?_../images/Emo79.gif

מה הבעיה לרשום את הקיבוץ
? זה כמו שדר לא סיפרה מאיפה היא עד שאמרו לי במקרה.. זה תמיד 'מושב ליד באר שבע' חחח

0mroosh

New member
אמרו לך במקרה..?

שובבה, חטפת את חברתה מאיזור מגוריה לקנדה! וייסרת אותה בפנינות רוזנבלום ועקרבים!

tipeshet

New member
היי ניצן ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה:) אני עומר [חשוב לציין, אני בת:| ] מאחלת לך השתלבות נעימה

0mroosh

New member
969?

תנוחה חדשה?
ברוכה הבאה!
, אני סמדר שיר [הגרסה הזכרית כמובן].

למעלה