חדשה
ותקועה

חדשה ../images/Emo9.gif ותקועה ../images/Emo4.gif

היי לכולן, אני מהפורום השכן ובאתי להתארח. ילדתי את איתי לפני 3 חודשים וקצת, התחלתי את ההריון בעודף קטנטן של 2 קילו בערך, ובהריון עליתי 15 קילו... מהלידה ירדו 10 קילו, אבל השאר - תקועים. הקימו היאחזות ומסרבים לרדת. האמת, אני יודעת שהייתי ילדה רעה: לא שמרתי, קצת הגזמתי עם המתוקים וכו'. לפני שבוע וחצי התחלתי דיאטה: בלי מתוקים, משהו קל בבוקר, סלט גדול עם גבינה/ טונה בצהריים וארוחת ערב קלה ולא משמינה. אני גם עושה ספורט מידי פעם. אחרי שבוע וחצי עליתי על המשקל בשמחה ו.... כלום! בקושי 300 גר' הורדתי! יכול להיות שלוקח לגוף זמן "להתרגל" לדיאטה?? למה אני לא רואה תוצאות?

C a t o m

New member
היי לך ומזל טוב!

אני עוד ממש לא אחרי לידה (למעשה אני לפני
) אבל דווקא בתזונה יש לי כמה תובנות לתרום לך. קודם כל אם את רוצה לחזור למימדים שלך את לא יכולה לעשות "דיאטה", או יותר מדוייק את יכולה- אבל כשמה כן היא- ברגע שהיא תסתיים את תשמיני הכל חזרה ויש אף חשש להשמנה עם ריבית דה ריבית. מה את כן יכולה לעשות? להתחיל לאכול מסודר ו-מזין. גוף שמקבל מזון 3 פעמים ביום בלבד + כל ארוחה היא קלה ואינה מספיקה נכנס למצב "סטרס" ואוגר את השומנים במקום להפטר מהם. אני לא דיאטנית אבל יכולה לומר לה שממה שכתבת שאת חייבת פחמימות (איכותיות כמובן כמו לחם מקמח מלא, אורז מלא, פסטה מקמח מלא, עדשים, קינואה, חומוס מבושל תירס וכו'...), את חייבת ארוחה חמה אחת ביום. עדיף לאכול א. בוקר קלה כמו פתית (מקמח מלא) עם גבינה וירקות ובארוחת 10:00 איזה יוגורט ביו (לא ממותק אלא הלבן הרגיל), א. צהריים חמה שמורכבת מבשר/עוף/דג + פחמימה (ממה שציינתי מעלה) + ירקות (ואין בעיה ואפילו רצוי לשמור על כמויות קטנות על הצלחת, אחה"צ איזה פרי ובערב שוב ארוחה קלה איזו פרוסה עם ביצה קשה וממרח. (אגב לא ציינת אם את מניקה או לא... ואז אולי זה משנה את את התמונה) בכל מקרה אם אין לך בעיה רפואית אין סיבה להמנע לחלוטין ממתוק- בטח לא מסוכר של פירות. (אני חושבת שזה רק יגרום לך במשך הזמן לרצות להתנפל על מתוק עם תימנעי מניעה מוחלטת) כמובן שאם תוסיפי על זה כמה שיותר ימים בהם תצאי לצעידה של שעה- מהר מאוד תראי תוצאות! בהצלחה!

חן123

New member
מצטרפת לדעה

קודם כל זה באמת פחות מידיי אוכל. את צריכה לאכול יותר ואם את מניקה אז עוד יותר מעבר לזה חכי עוד קצת . לגוף חוקים משלו, יכולות להיות עליות קלות ללא סיבה (זמניות - כגון נוזלים וכו')

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אחרי לידה הגוף מגיב אחרת לדיאטה. הוא עבר סטרס רציני גם בהריון וגם בלידה. עכשיו הוא משתקם, וחשוב לא להכניס אותו לסטרס חדש, גם אם זה יקח קצת זמן

למעלה