חדשה.

חדשה. ../images/Emo9.gif ../images/Emo223.gif

היייייי! D: אני עדי, בת 16 מנתניה, ואני כאן מתוך לחץ חברתי מאת דנה [The Fantasy].
סתם, ברור שאני כאן כי גם אני, כמוכם, מאוהבת בHIM.
יש לי מלא דברים להגיד [אני חופרת, תתגברו!
], אז אני אכתוב בנקודות, למה אני אשכח.
1- האלבום החדש מדהים!
הו, קיס אוף דאון. |מאוהבכ''כ| 2- אני מכורה קשות [ואני מתכוונת לזה ><] ל'דה פיונרל אוף הרטס'.
פשוט שיר מושלם. 3- ווילה כזה סקס! *-* [נו מההה ;; חחח]. 4- ראיתי את ההופעה ששודרה בלייב ב-PR וזה היה פשוט מושלם! רק שווילה ממש עיצבן אותי שהוא עישן תוך כדי שהוא שר.
שונאת סיגריות.
5- מקווה להשתלב כאן!
6- שנה טובה ומתוקה לכולם!
7- זהו.

5ifi

New member
יו וולקאם!!!

חח זה ממש כיף להיות המגיבה הראשונה שלך כאילו שאני מזה ותיקה ומשולבת בפורום הזה....אבל לא! אני גם ירקרקה כאן!! ובכל אופן- ברוכה הבאה,
למרות שאת שמעת את האלבום החדש ואת לא אמורה לשמוע כי הוא עדיין לא יצא (מה שאומר שאת צורבת/מורידה וכדו'- ואנחנו מאווווד נג
ד!!! רק היום רבתי עם מוכר אידיוט בטאואר רקורדס בגלל האלבום הזה! טיפש שכמוהו!) וגמני!!!!!!!!! מאוהבת בפיונרל!!!!!! וגמני!!!!!!!!!!!!!!(או מיי גאד, פיל סו פאקצה...)! שונאת סיגריות...אבל וילה כל כך חתיך!!! אז אני מרשה לו. כשנתחתן, אני אגרום לו להפסיק.... ושנה טובה ומקסימה גמלך! המ.... ד"א אני יפי (סתם אינפורמציה חשובה...) טוב, תכננתי לשים לך סמיילים לשיפור מצב הרוח, אבל המחשב היקר שלי התחרפן קלות...עד שהגעתי הבייתה הוא החליט להתחרפן...ממש חביב מצידו...אז אנלא שמה!!! ביי! תתחדשי לך בפורום ותשתלבי בכיף (הו, הפלצנות...)

חחחחחחח XD ../images/Emo223.gif

אממ כן, הורדתי את האלבום.
אני אוהבת המון להקות, אני לא יכולה לקנות כל אלבום שיוצא, אין לי כסף.
הלוואי הייתי יכולה לקנות. יש דיסקים שאם אני ממש רוצה-אני קונה. אז אולי אני אקנה. HIM לא הלהקה הכי אהובה עליי, אני לא מעריצה שיש לה את כל הדיסקים שלהם, אני פשוט.. אוהבת לשמוע אותם.
יש הרבה דיסקים שאני רוצה לקנות, אז כרגע אני לא חושבת שאני אקנה אותו... המ...
ותודה וזה. ^^

5ifi

New member
לא צריך כסף

צריך מזל- נגיד אני, היום, מצאתי חמישים שקל בקניון. אז אם תסתובבי הרבה בקנוין- אני בטוחה שתשיגי מספיק כסף כדי לקנות איזה אלבום שבא לך (צוחקת, צוחקת...) ו..... סתם..לא יודעת..תהיי בריאה..זה פשוט כל כך לא מוסרי...! לפני שהדיסק יצא אפילו!!! זאת תמיכה בפעילותם הנפשעת של כל הגנבים החארות למיניהם שהדליפו את האלבום לנט...!!! אבל את קטינה...אז אני לא אקרא לסבא שלי שיעצור אותך... עדיין צוחקת... אני מצטערת על כל השטויות שאני פולטת עכשיו, אני פשוט כל כך עייפה אחרי סיבוב שופינג כושל ביותר...

חה. אני והמזל שלי. ../images/Emo69.gif ../images/Emo223.gif

אני יודעת שזה לא חוקי/מוסרי להוריד דיסקים לפני שיצאו [וגם בכלל
], אבל ממש רציתי לשמוע אותו! וחוצמזה, הייתי בטוחה שהוא כבר יצא!
בכל אופן, אני תמיד מורידה כל מיני דיסקים [
] ואם אני ממש רוצה, אני פשוט הולכת וקונה אותם. הייתי קונה אותו אבל יש הרבה דיסקים שהייתי רוצה ואני לא יכולה לקנות את כולם.
ואם אני כבר אקנה דיסק של HIM זה יהיה לאב מטאל. ^_^ יש איזה 3 דיסקים שצרבתי ואני ממש בקרוב הולכת לקנות אותם. איזה דפוק זה.
אבל אני אוהבת אותם והם בהחלט שווים קנייה, אז אני קונה. ^^ [ואם סתם בא לך לדעת איזה דיסקים: הדיסק השלישי של דה יוזד, מדינה לייק ולוסטפרופטס. D:]. נמנמ.

The Fantasy

New member
עדיייי../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

אני שמחה ששכנעתי אותך בסוף
[עכשיו נשאר להפעיל לחץ על מיטל
] אנחנו באמת פורום חמוד ואת תראי שיהיה לך כאן כיף
*חשה מעצמנו* השתלבות מהירה ונעימה

linkintrance

New member
חח=]] ברוכה הבאה

אני קטיה עוד חודש וקצת 16 ויהייי. לא לדאוג אנחנו מאוד מאוד חמודים כמו שדנה אמרה...אפשר ללטף אותנו מרוב שאנחנו חמודים חיחי(_נכון שזה לא יצא מצחיק?) *קטיהשתקיפויהטפשהאחת* אוו וגם אני חורשת על החדש...מתביישת בעצמי שהורדתי..אבל אני הולכת לקנות את האלבום..אז זה דיי פוטר אותי מרגשות אשם?

Worth Dying For

New member
עדי^^ ברוכה הבאה P:../images/Emo14.gif

אני לא צריכה להציג את עצמי נכון?
ושנה טובה ומתוקה גם לך

../images/Emo221.gif

עעעעעעעעעעעעעעעע-דדדדדדדדדדדדדדדד-יייייייייייייייייייי.
כפרעלייך 3> איך לעזאזל שחכתי להגיד לך לבוא לפה? O-O לא משנה, העיקר אני חופרת איתך עלייהם במסרים. D: צריכים למצוא עוד נושאים.
אני אוהבת אותך, בייב

למעלה