חדשה.

חדשה. ../images/Emo9.gif

גם בפורום הזה ובנושא טוקיו הוטל בכלל. אל הלהקה הגעתי דרך מיי, ולמרות שהם לא בסגנון שאני רגילה לשמוע בד"כ תוך זמן קצר נתפסתי אליהם (בעיקר בזכות "שראיי" שהוא באמת אלבום מדהים, את "זימר 483" אני פחות אוהבת אבל גם הוא טוב). חזרנו מההופעה ואני עדיין לא ממש מעכלת את מה שהיה... בכל הכנות, אני מרגישה שאחריה נקשרתי אליהם יותר. קצת על עצמי: בת 20, בקרוב מסיימת את שירותי בצבא, אוהבת אנימה ומנגה, קולנוע, ספרים, ציור, תיאטרון וכמובן מוסיקה. אמנים אהובים חוץ מטוקיו הוטל: אוקטובר פרוג'קט, הקילרז, רג'ינה ספקטור, הסמית'ס, הקורז, נלי פורטדו (האלבום השני בלבד). מקווה להשתלב בפורום ולתרום לקהילת המעריכים בארץ. מחכה להופעה הבאה! ושחף - באמת, המון תודה על הכרטיס. מקווה שיום ההולדת שלך היה שמח במיוחד.

LiHiLuSh

New member
ברוכה הבאה והגיל לא משנה דפנה נקבל אותך

אממ לא
סתאאאם XPP
ברוכית

animfanatic

New member
הגיל באמת לא משנה

אני תהילה (23) ואחותי גם אוהבת את טוקיו הוטל והיא 23. היא לא רושמת בפורום, אבל היא הייתה בהופעה איתי ועם בת דודה שלי.

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 1809!../images/Emo168.gif

ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
!

גם אני משם. בהחלט חביבה!

מה הייתי עושה בלי הדיסק סנטר והאוזן השלישית? *_* אבל כשזה מגיע לפקקים בכבישים...
תודה~

חחחחחח

צודקת. כשזה מגיע לפקקים וכאלה.. זה כבר לא התחום האהוב עליי.. הכי אהוב עליי רגע הבחירה של מה לקנות מהסנטר והקטע הפחות טוב הוא כמובן לשלם, כי לא תמיד זה זול XD

מכירה את זה. XD

אבל בדיסק סנטר ממש זול, שלא לדבר על מבחר המוסיקה העצום שלהם (משם קניתי את שני האלבומים של טוקיו הוטל). חנות מצויינת

אני מתכננת ללכת לסנטר בזמן הקרוב

אני בטוח אקנה שם את שראיי\זימר אם יש פה בארץ XD וחוץ מזה שמזמן לא הייתי שם אז זה לא בסדר מצידי D:

ElinorLahav

New member
ברוווכות ../images/Emo9.gif

תגיידי היית בהופעה עם אח שלך ויש לך תיספורת יפה כזאת ושיער שחור ?! השתלבות נעימה

למעלה