חדשה

riktal

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

שלום לכולם - שמי רויטל (בין השאר - מנהלת פורום GLEE ומעריצה מספר אחת של הסדרה PSYCH (בניחוש חוקר
).
התחלתי לצפות ביומני הערפד לבד
לפני כחודש (אני רק בפרק 7
) ואני נהנית מכל רגע. שמעתי רבות על הסדרה כאשר היא עלתה בשנה שעברה (אני מקבלת מיילים מה-CW ואני דיי מעורבת בסדרות שלהם), ולמרות שהשגתי את כל הפרקים, לא הספקתי לראות אותם לפני שהמחשב שלי קרס
. בקיץ האחרון הייתי בקומיקון וראיתי את הפאנל של הסדרה, אבל לא ממש הבנתי מי נגד מי כי עדיין לא ראיתי את הסדרה עצמה. דבר אחרון - הדמות הכי אהובה עלי היא דיימון (וגם השחקן מדהים לדעתי). אז זהו לבינתיים. מקווה להשתלב פה.

../images/Emo60.gifברוכה הבאה רויטל../images/Emo24.gif

אני מעין וגם אני נורא אוהבת את דיימון(איאן)
בטוחה שתהני כאן ותשתלבי
יש פה אחלה אנשים...

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

איזה כיף לך שהיית בקומיקון!! אם היתי אוהבת אז את הסדרה הייתי מנסה לשכנע את ההורים שלי לקחת אותי חח השתלבות נעימה!

riktal

New member
קומיקון זאת חוויה מדהימה!

אני נסעתי בגלל PSYCH (הסדרה שאני הכי משוגעת עליה בעולם!) , אבל ראיתי פאנלים של המון סדרות (בין היתר: על טבעי, סמולוויל, צווארון לבן, הסימפסונים, יומני הערפד, GLEE, סוכן מחוק ובטוח היו עוד שאני לא זוכרת כרגע) וזה היה פשוט מדהים. קשה לתאר את התחושה כשאת יושבת כמה מטרים מהבחורים המדהימים של על טבעי, או מהבחור שבשבילו נסעתי (זה שמופיע בתמונה שלי), או בכלל מאנשים שאת רוה בטלויזיה כל שבוע. ודרך אגב - תודה
!

אני הייתי שנה שעברה בקומיקון בלונדון

זה אירוע באותו סגנון אבל קטן יותר פגשתי שם את אלכס מרז מדמדומים (פול- האיש זאב שבלה נותנת לו סטירה מירח חדש) ואת פיטר פצ'ינלי (אבא של אדוארד- קארלייל)
פיטר חתם לי ולחץ לי את היד ^^ ועם אלכס הצטלמתי והוא חיבק אותי :) אם יומני הערפד יהיו השנה בקומיקון בסן דייגו אני מצידי דוחה את הגיוס XD אני חייבת לראות אותם!#@%@#~

riktal

New member
מגניב!

והם יהיו בקומיקון. ברגע שמזמינים סידרה, היא תמשיך להיות מוזמנת עד היום שהיא תרד מהמסך. ויומני הערפדים היו להיט, אז אין סיבה שהם לא יוזמנו שוב. והם באמת חמודים - פול ניסה להצחיק כל הזמן (הוא מאוד שונה מהדמות שלו במציאות), נינה נראתה כאילו היא לא ממש מבינה איפה היא ואיאן...טוב, איאן פשוט גדול מהחיים! גם במציאות הוא הכי מגניב מכולם.

your avalanche

New member
אוח רק מלחשוב על לראות את איאן

אני סוג של מבייצת
יש לי קראש על הבחור עוד מימיו באמריקאים צעירים

lady blah blah

New member
וואו , זה נשמע מדהיים ../images/Emo13.gif

הלוואי והייתי יכולה לראות את ג'נסן וג'ארד או איאן ופול כלכך מקרוב, רק בשביל לראות אם הם כאלה מהממים במציאות
השתלבות נעימה שתהיה

riktal

New member
תודה ../images/Emo140.gif וכן,

הם כולם מהממים גם במציאות!!!

hodaya96

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

איזה כיף לך שהיית בקומיקון... בא לי גםXD אני הודיה בת 14 מיהוד השתלבות נעימה

ברוכה הבאה

והמלצה תראי עכשיו א הפרקים הכי מהר לחות של כל העונה הראשונה כי הבנו של הוט הגיעו כבר לפרק 10 ותהני למרות שאי אפשר שלא להנות אז זה ברור שתהני XD

riktal

New member
אני לא רואה דרך הוט,

אני רואה לבד ואני מתקדמת די מהר (יחסית). אני כבר בפרק 9. ואין מה לדאוג - אני נהנית מכל רגע! באמת סדרה מוצלחת.

למעלה