חדשה!!!

Simsit

New member
חדשה!!!../images/Emo9.gif

קוראים לי ניבי ואני אהבתי את הסדרה עד שהדראג קווין והאישה שלא התפתחה טוב מהקוף הגיעו לסדרה. הכוונה לדיאנה ומלורי (כאילו שלא הבנתם
)

qball4

New member
חח ברוכה הבאה

ברוכה הבאה אבל אני חושב שקצת הגזמת עם התיאור של דיאנה.. בואו לא ניהיה גזעניים..

De fire

New member
שלום, וברוכה הבאה למה שהפך היום

לפורום "גם אני שונא את מלורי".. :)

Lu Tze

New member
דיאנה מילא,

התפקיד שלה בכל מקרה לא יותר מדי גדול והוא בד"כ לא דורש כושר משחק רב אז היא יכולה פשוט לדקלם את הטקסט כמו בהצגה של כיתה ג'. אבל מלורי אמור לקחת חלק חשוב בעלילה והבנאדם משחק כמו דלעת (והנה הצטרפתי לאגודת "מלורי משחק כמו..."). עכשיו, אני לא יודע את מי הוא שיחד או עם מי הוא שכב כדי לקבל את התפקיד, אבל באף סידרה אחרת אתה לא תמצא שחקן שכישרון המשחק שלו מוגבל לפרצוף של אדם שסובל מקילקול כיבה חמור. ת'אמת? כמעט אף סידרה לא שרדה עזיבה של שחקן ראשי, אז בכל מקרה זה לא שהסידרה הייתה מצליחה במיוחד עם שחקן אחר, לדעתי המפיקים פשוט התייאשו. מבחינתי, הסוף המושלם היה אם הסידרה הייתה נגמרת בעונה ה-4 והיו עושים מיני-סידרה או TV MOVIE עם הקאסט הנורמלי ולגמור עניין.

Boran

New member
אתם יודעים מה? סבבה.

שונאים את מלורי ודיאנה? סבבה. בואו נעשה לכם תרגיל. אתם המפיקים של הסדרה. ג'רי וצ'ארלי (קווין ואחיו המלפפון) עוזבים. מה הייתם עושים? קחו בחשבון שיש לכם פלחי אוכלוסיה לכסות (יעני, כמו ברביעיה הראשונה- צריך שחור בשביל למשוך את השחורים, מבוגר כדי למשוך את המבוגרים, כנ"ל לגבי צעיר ואישה) מדען או מדענית חייבים, כי אחרת אף אחד לא ידע מה קורה בתכלס אחרי שקווין עזב. בבקשה ג'יניוסים שלי איזה 2 דמויות הייתם מכניסים? ויותר ספציפי: מה הייתם עושים בפרק 1 של עונה 5 (תזכורת: השחקנים של קווין וקולין לא נמצאים)- מההתחלה? איך הייתם מסבירים את ההיעלמות של קווין וקולין ואת כניסתם של שתי דמויות חדשות? קחו בחשבון גם שהם צריכים מטרה לגלישה.

אני פשוט הייתי חותכת את הסדרה

וזהו. היה עדיף שפשוט היו מפסיקים לצלם אותה אחרי העונה הרביעית מאשר לצלם עונה כזאת...

Lu Tze

New member
כן... כמו שאמרתי, עדיף לסיים את

העניין. אבל אם לא הייתה לי ברירה, הייתי לוקח שחקן שיכול לשחק. ואולי גם מפטר תסריטאי או שניים. או שפשוט הייתי נותן לג'רי להיות מעורב בהפקה (בגלל זה הוא התפטר, נכון?).

qball4

New member
אכן כך..:)

ג'רי עזב את הסדרה בגלל שרצה ליהיות מפיק ראשי שלה, מכיוון ושאר המפיקים לא היו מעוניינים ג'רי שלנו התפטר :(

dugy

New member
לסגור סופית

הייתי עושה איה פרק סיום מפוצץ, אולי בהמשכים, וסוגר עניין. עדיף, הצופים היו מעדיפים. תודה רבה.

כי כמו שכבר אמרנו הוא לא יודע לשחק,

הדמות שלו דבילית ואי אפשר להשוות בינו לבין קווין בתור דמויות או בינו לבין ג'רי אוקונל בתור שחקנים.

Boran

New member
מילא אם...

היו נותנים לו דמות מטומטמת אבל הוא היה משחק אותה טוב אפילו מילא אם היו נותנים לא דמות טובה, והוא היה משחק אותה בצורה מטומטמת אבל זו דמות מטומטמת, שהשחקן משחק בצורה מטומטמת. זה למה לא אוהבים את מלורי. אה כן, והעובדה שהוא מובא כתור הדמות האהובה על רובינו רק עם שינוי קטן בחיצוניות (כן כן, זה מה שמלורי אמור להיות- קווין עם שינוי חיצוני קטן), לא ממש עוזרת לנו למות עליו.

משהו שממש לא הבנתי זה

למה בדיוק הוא כפיל שלו? רק בגלל הקטע של השם? הם לא נראים אותו דבר ואין להם אותו אופי אז מה בעצם אומר שהם כפילים? אולי פשוט במקרה יש להם אותו שם? (יכול לקרות)

ברוכה הבאה

וכמו כולם כאן אני אפילו לא מבינה איך שמו את המלורי הזה להחליף את קווין. כאילו נו באמת...

למעלה