חדשה

חדשה../images/Emo9.gif

היי.... אני דיי חדשה פה.... אני שרופה על אורלנדו..... לא מספיק שהוא מדהים הוא גם חתיכת שחקן.... ראיתי את כל הסרטים שלו שיצאו עד עכשיו (אפשר לחשוב בכמה הוא השתתף) אני חייבת לדבר עם אנשים עליו כי אני לא יכולה להתלהב לפני חברות שלי עליו כי יווצר מצב שהן כבר ישנאו אותו(קרה עם חברה שלי ו-ווסט לייף(איכס!!!!!)) אז אם מישהי יודעת משהו חדש עליו שתמסור לי.... אני חייבת לדבר עליו עם מישהו או שאני מתפוצצת!!!!!!!!!!!!!! אז עדכנו אותי.... ואגב... הוא היה אתמול בטקס פרסי אנשי הוליווד וקיבל שם פרס"תגלית השנה" וגם שודדי הקאריבים זכה בסרט הטוב של השנה.... מזל טוב!!!!!

פרפר15

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כרגע יש לו עוד 3 סרטים בדרך שניים יצאו השנה ואחד ב2004 אהה והוא התחיל לעבוד על סרט חדש שהוא מציל את ירושליים משהו כזה
|מיתעלפת| טיפ : אל תדברי פה רעות על ווסט לייף כי יש מלא מעריצות שלהם

תודה על הטיפ

תודה על הטיפ.... אני דווקא שמעתי שבסוף לקחו מישהו אחר לסרט הזה אבל אני לא בטוחה זה עוד יכול להשתנות 1000 פעם.... לא התכוונתי להעליב את המעריצות של ווסטלייף.... אני גם אוהבת חלק מהשירים שלהם אבל החברה הזו שלי כל היום מדברת אליהם אז זה מעצבן.... שטויות..... לכל המעריצות של ווסטלייף:מצטערת..... אני שמחה שכבר אני מקבלת תגובות.... איזה כיף לי!!!!!

little bry

New member
../images/Emo8.gif חפיףףףףףףף

חחחחחח היי בכל אופן!! אני שרית בת 14 מחולון גם חולה על אורלנדו (וגם על ווסט) תהנייייייייי

g a g a

New member
היי ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

את מוזמנת ללכת לכיוון "קישורי הפורום". תמצאי שם המון אתרים מעולים עליו. ואם האנגלית שלך טובה, אז תוכלי להשתתף גם בפורומים מחו"ל :) תהני משהותך כאן, איריס

למעלה